Ny formand siger goddag

Ikke-kategoriseret

Mens de andre børn legede i sandkasser i parcelhushaverne, så legede jeg med plastgranulat, skriver Plastindustriens nye formand Søren Ulstrup i en leder i Plast Panorama.

Del:

Af Søren Ulstrup, nyvalgt formand for Plastindustrien.

Plastbranchen i Danmark repræsenterer nogle af landets mest innovative virksomheder. Her fremstilles produkter, som er helt uundværlige i et moderne og ressourceeffektivt samfund. Vores virksomheder har til trods for økonomisk krise og udfordrende rammebetingelser kæmpet forbilledligt for at holde skruen i vandet. For manges vedkommende er det lykkedes og mere til.

Jeg er blevet valgt til at stå i spidsen for netop denne forsamling af virksomheder. Det gør mig stolt, og det er et ansvar, jeg glæder mig til at løfte. Jeg er plastmand helt ind til benet. Mens de andre børn legede i sandkasser i parcelhushaverne, så legede jeg med plastgranulat. 

LÆS MERE: Søren Ulstrup er ny formand i Plastindustrien

Jeg er nemlig født ind i branchen og repræsenterer tredje generation af min familie som direktør i sprøjtestøbevirksomheden Ulstrup Plast A/S – en stilling jeg har beklædt de sidste 20 år.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Store ambitioner

Jeg har store ambitioner for mit formandskab. Vi har netop lanceret en ny strategi for foreningen med tilhørende ny mission: ”Danmark skal være det mest attraktive land for plastvirksomheder at arbejde i og ud fra.”

Den ny strategi indebærer en restrukturering af sekretariatets arbejde og foreningens struktur. Fremover vil Plastindustrien foruden den daglige drift arbejde med 6-8 årlige, prioriterede projekter. Disse projekter skal være med til at sikre branchen gennemslagskraft være skridt på vejen mod realiseringen af vores ambitiøse mission.

Jeg vil lytte meget til medlemmernes ønsker og behov. Har du og din virksomhed spørgsmål til mig til foreningens virke, så vil telefonen altid være åben.

Tak til Hans Ulrich

Afslutningsvis vil jeg sende en stor tak til min forgænger: Plastindustriens længst siddende formand, Hans Ulrich.

Hans Ulrich har gjort et forbilledligt stykke arbejde som plastbranchens førstemand gennem de sidste otte år. Han efterlader sig et par overordentligt store sko, som jeg skal prøve at fylde ud. Derfor er jeg også taknemmelig for, at Hans har støttet mig hele vejen igennem.