Industriklubben genopstår i Industriens Hus

Ikke-kategoriseret

Efter en kortere pause genåbner Industriklubben nu i en ny og opdateret udgave under navnet Klubben. Gennem et medlemskab af Klubben bliver det muligt at leje mødelokaler i det nyrenoverede Industriens Hus til nogle fordelagtige priser.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Den 1. september 2013 genopstår Industriklubben med det nye navn Klubben. Fordelen ved et medlemskab af Klubben er, at man får adgang til at leje de topmoderne mødelokaler i Industriens Hus. 

Læs mere om Industriens Hus:

 

Kontingentet er fastsat til kr. 4.000,00 pr. år for et personligt medlemskab. Der vil ikke blive opkrævet indskud ved indmelding i denne omgang.

Prisen for leje af lokalerne i mødecenteret på 1. sal, bliver kr. 200,00 pr. person for et halvdags møde, og kr. 400,00 pr. person for et heldagsmøde, + moms. Der betales for min. 4 personer. Max. antal mødedeltagere er 12 personer.

Prisen på et halvdags møde, inkluderer morgenbuffet, eller eftermiddagsbuffet samt kaffe, the og isvand. Prisen på et heldags møde inkluderer morgen- og eftermiddagsbuffet samt kaffe, the og isvand.

Der er ikke mulighed for at servere frokost i forbindelse med møder i Klubben, men Klubben hjælper gerne med bordreservation i en af de mange restauranter, der ligger i nabolaget.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Topmoderne mødelokaler i Industriens Hus

Mødelokalerne er udstyret med LED-skærm og PC med Microsoft viewer til visning af præsentationer. Der er trådløst internetopkobling via DIs hotspot.

Der kan afholdes møder i Klubben mandag, tirsdag, torsdag og fredag i tidsrummet fra kl. 8:00 – 17:00. Hvis man ønsker at blive en del af Klubben, så skal det ske gennem kontakt til Else Chu (elc@di.dk).