Fighter Pokalen 2013: Er din virksomhed dette års vinder?

Ikke-kategoriseret

Er det plastbranchens tur til at løbe med sejren i benzinselskabets OK’s dyst for små- og mellemstore virksomheder ’Fighter Pokalen 2013’? Frem til den 8. september er der i hvert fald mulighed for at nominere sig selv, såfremt din virksomhed kan byde ind med en ægte fighter historie om, hvordan man er kommet styrket gennem finanskrisen. 

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Fighter Pokalen er en pris, der anerkender små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i Danmark. Det er en symbolsk pris, der hylder holdånd og belønner alle i virksomheden. Præmien er øremærket et arrangement for alle medarbejdere i virksomheden. I år er præmien på 100.000 kr. i anledningen af OK´s 100 års jubilæum. 

Læs mere om konkurrencen: 

 

 

I år tager Fighter Pokalen udgangspunkt i, hvor virksomhederne er på vej hen efter finanskrisen. Fighter Pokalen tilfalder den virksomhed, der med fightervilje og masser af hårdt arbejde enten har, eller er i fuld gang med at fighte sig til en stærk position i fremtiden.

– De mindre og mellemstore virksomheder er en betydelig motor i dansk økonomi, og de betyder også rigtig meget for OK. Men selv om krisen for alt for mange virksomheder har haft en negativ indflydelse, så er der stadig mange virksomheder, som har udnyttet krisen positivt. Så der er mange positive historier, og dem vil vi netop gerne fortælle gennem Fighter Pokalen. Derfor håber vi, at rigtig mange mindre og mellemstore virksomheder vil fortælle os deres historie, om hvorfor de fortjener at blive årets fighter, hvad de har gjort for at styrke deres forretning gennem krisen. På den måde kan de være til inspiration for andre virksomheder, fortæller Jørgen Wisborg, der er adm. direktør i OK. 

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Nomineringsprocessen er enkel

OK understreger i infomaterialet om konkurrencen, at det skal være nemt at deltage. Derfor bør din virksomhed også overveje at deltage, da det kun kræver en nomineringsansøgning på en enkelt A4-side.

Sidste dato for tilmelding til at være med i kampen er den 8. september. Herefter vil dommerpanelet, som består af kendte profiler fra dansk erhvervsliv, bl.a. Lars Larsen, nominere tre virksomheder, som efterfølgende kan få danskerne stemmer på Fighter Pokalens hjemmeside. Vinderen kåres i starten af oktober.

Dommerpanelet vil nominere de tre finalister med udgangspunkt i nedenstående faktorer:

  • Hvordan har I rustet jeres virksomhed til fremtiden?
  • Hvilke tiltag har I konkret sat i gang? 
  • Hvad kommer disse tiltag til at betyde for virksomheden, medarbejderne, konkurrenceevne osv. nu og i fremtiden?