Plastdagen bød på mange interessante oplæg – se eller gense præsentationerne her

Ikke-kategoriseret

En del af programmet til Plastdagen 2013 bestod af både interne og eksterne oplægsholdere, der med udgangspunkt i Plastdagens tema 'Effektiv Energi' satte fokus på bl.a. energiafgifter, energioptimering, konkurrenceevne og Plastindustriens nye vision.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

En række oplægsholdere deltog i Plastdagen 2013, og under overskriften 'Effektiv Energi' blev der bl.a. sat fokus på energiafgifter, klimapolitik, konkurrenceevne energipriser og rammeaftaler med indlæg fra SKAT, NIRAS, EnergiDanmark og Dansk Industri. Derudover var den nyvalgte formand for Plastindustrien – Søren Ulstrup – også på talerstolen for at fortælle om Plastindustriens nye vision og missioner, der fremover kommer til at være styrende for organisationens arbejde.

LÆS MERE: Se billeder fra Plastdagen 2013

Blandt oplægsholderne var også Klima- og Energiminister Martin Lidegaard (RV), der i sit oplæg tog udgangspunkt i Energiaftalen 2020, hvor et af de centrale målsætninger er at nedbringe andelen af fossile brændstoffer med 25% i 2020. I den forbindelse inviterede ministeren industrien til i højere grad at byde ind med ideér til, hvordan man får gjort vedvarende energi til i højere grad at være et integreret element i dansk fremstillingsproduktion.

Se eller gense oplægsholdernes præsentationer

Nedenfor har du adgang til de elektroniske præsentationer, der blev brugt af oplægsholderne på Plastdagen 2013.

Søren Ulstrup – Plastindustrien:

Tine Roed – Dansk Industri:

Viggo Aavang Jensen – EnergiDanmark:

Søren A. Schou/Kim Møller – SKAT:

Henrik Teglgaard Lund – NIRAS: