Ny brancheaftale sikrer lavere elregning til din virksomhed

Ikke-kategoriseret

Plastindustrien har indgået en lukrativ brancheaftale med elselskabet Energi Danmark, der kan give medlemsvirksomhederne store besparelser. Aftalen giver konkret adgang til rådgivning, udarbejdelse af risiko/forbrugsprofil og mængderabat.

Del:

Af Lars Friis Farsøe

Kontakt Energi Danmark:  

 

Elmarkedet er liberaliseret, og der er mange forskellige aktører, der udbyder el. Derfor kan elmarkedet også være svært at gennemskue, hvorfor Plastindustrien har indgået en brancheaftale med elselskabet Energi Danmark for at sikre medlemmerne de bedste muligheder for at købe billig el.

Ved aftalen vil de enkelte medlemmer bl.a. opnå samme lave priser på el, som de helt store el-forbrugere. Der er 100 pct. volumenfleksibilitet og ingen hæftelse for at aftage en aftalt energimængde.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Rådgivning og mængderabat

For at sikre din virksomhed den lavest mulige elregning, så foretager Energi Danmark en analyse af din virksomheds energiforbrug. Energi Danmark sætter særligt fokus på din virksomheds forbrugsprofil, da der kan være mange penge at spare ved køb af el, som svarer til det aktuelle forbrug hen over døgnet og ugen. 

Elselskabet foretager også en benchmarking af virksomhedens eksisterende aftale, og virksomhederne får tilbudt en mængderabat i form af en lav bidragssats på 3,5 kr/mWh – det samme som de helt store el-kunder betaler.

Så meget kan du spare

Det er i sagens natur individuelt, hvor meget den enkelte virksomhed kan spare, men eksempelvis kan en virksomhed med et årligt forbrug på 3.200.000 kWh, og som i dag køber hos et forsyningspligtselskab vil ved at benytte brancheaftalen årligt kunne spare 164.000 kroner.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at gøre brug af den fordelagtige brancheaftale med Energi Danmark, så kan du kontakte Energi Danmark direkte og henvise til aftalen med Plastindustrien.

Kontaktoplysninger (Energi Danmark): 8742 6262 / ed@energidanmark.dk

Se eller gense Energi Danmarks præsentation til Plastdagen 2013: