Bogense Plast fik royalt besøg

Ikke-kategoriseret

Der var royalt besøg hos Bogense Plast, da dronningen tidligere på måneden lagde vejen forbi virksomheden, som arbejder med sprøjtestøbning af plast. Besøget skete i forbindelse med regentparrets sommertogt til Fyn, hvor Nordfyns borgmester Morten Andersen (V) også fulgte med rundt.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Det er ikke hverdagskost, at Hendes Majestæt Dronning Magrethe besøger en plastvirksomhed, men det skete imidlertid i starten af juni måned, hvor Bogense Plast fik royalt besøg. Det skete i forbindelse med regentparrets traditionelle sommertogter rundt i landet.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

På Bogense Plast var det direktør Freddy Tindhof, der viste den nysgerrige dronning rundt på virksomheden, som er særligt kendt for at anvende mange robotter i produktionen. Det høje antal robotter gør det muligt at konkurrere med Kina på løndelen, og det gør, at der er brug for mange veluddannede hjerner på Bogense Plast, der pt. beskæftiger 75 ansatte.

Efter at have nærstuderet produktionen blev dronningen og borgmester Morten Andersen (V) ledt udenfor af Freddy Tindhof, der dernæst viste en række forskellige af virksomhedens plastprodukter frem inden, at det store følge drog videre til det næste punkt på programmet.