GM Plast søger holdleder til aftenhold

Kunne du tænke dig at være en del af GM Group, hvor væksten går stærkt? GM Plast søger en engageret og dygtig medarbejder, der kan lede aftenholdet.

Del:

Som holdleder indgår du i et produktionslederteam, der er med til at udvikle produktionen, optimere hastigheden, forbedre kvaliteten – og du er dermed en central del af virksomhedens fremdrift. Aftenholdet er et af GM Plasts tre produktionshold.

Om jobbet

Med reference til den produktionsansvarlige skal du være holdleder for et hold bestående af 12-18 dygtige kollegaer, som i fællesskab passer og betjener en række produktionslinjer, således at disse kører optimalt. Du deltager aktivt i den daglige produktion, hvor du går forrest og viser vejen med dit gode eksempel.

Du leder et ungt, dynamisk team med stort potentiale.

Endvidere udfører du, i begrænset omfang, administrativt arbejde som feks. godkendelse af tidsregistreringer.

Holdlederen for aftenholdet arbejder mandag fra 12.00 til 22.15 samt tirsdag til torsdag fra 13.15 til 22.00 inklusiv en pause pr. arbejdsdag på en halv time.

Virksomheden forventer

 • Du har en håndværksmæssig baggrund
 • Du har ledererfaring
 • Du er stabil, ansvarsbevidst og pligtopfyldende
 • Du taler dansk på højt niveau
 • Du behersker engelsk, hvilket er nødvendigt, da virksomheden har flere kollegaer, som ikke har dansk som modersmål
 • Du har teknisk forståelse og er god til at bruge hænderne
 • Du har truck-certifikat, uden at det dog er et krav
 • Kendskab til plastbranchen vil klart være en fordel, men vigtigst er den rette indstilling og det personlige engagement

Virksomheden tilbyder

 • En udfordrende stilling i en spændende virksomhed
 • Grundig oplæring i betjening af de enkelte produktionslinjer
 • Spændende udviklingsmuligheder
 • Du bydes indenfor i GM Plast

GM Plast er en international produktions- og handelsvirksomhed, som er en del af GM Group-koncernen. I alt har virksomheden 7 danskejede søsterselskaber både i ind- og udland med 11 nationaliteter fordelt på 150 kolleger, heraf 100 i produktionen i Hedensted.

GM Plast er markedsledende på at udvikle, producere og sælge rør, rørsystemer og komponenter. Er du nysgerrig, kan du se mere på gm-plast.com.

Hos GM Plast er beslutningsvejene korte, og virksomheden laver gerne ændringer for de rette ideer. Det handler om at understøtte medarbejdernes talenter, så virksomheden finder den rolle, de kan shine bedst i. Og at sammensætte teams af forskellige mennesker, der kan komplementere hinanden og arbejde sammen som ét hold.

Øvrige oplysninger

Løn og øvrige ansættelsesvilkår vil blive aftalt i forhold til dine kvalifikationer.

Der ønskes tiltrædelse hurtigst muligt, hvorfor samtaler vil blive afholdt løbende.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Jesper Gottlieb på telefon: 25 45 78 84 eller Ulrike Kjeldgaard på telefon: 25 45 78 69.

Send din ansøgning med CV til jobadm@gm-plast.dk og mærk din mail med ”Holdleder aften”.