Idé-Pro søger en ekstruderoperatør

Er du uddannet ekstruderoperatør, eller har du teknisk snilde og erfaring med opstilling eller plastproduktion? Kunne du tænke dig at arbejde hos en af Danmarks mest spændende plaststøberier? Så er det lige præcis dig, Idé-Pro søger.

Del:

Din opgave bliver at køre produktion på ekstruderanlægget, samt betjening af anlægget. Du vil være aktivt deltagende i problemløsninger og i at optimere arbejdsgangen, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med dine kolleger.

Hvem er du?

Det vigtigste er, at du har en god teknisk og mekanisk forståelse – gerne med en plastmageruddannelse eller med baggrund inden for ekstrudering.

Du er udadvendt, positiv og energisk, ligesom du som person er struktureret og vedholdende, og du motiveres af at få tingene til at lykkes. Du har også et stort overblik og it-kundskaber på brugerniveau.

En del af jobbet kræver, at du har produktivitet og kvalitet for øje. Du vil også være aktivt deltagende i problemløsninger og i at optimere forretningen.

Idé-Pro tilbyder

  • Et godt arbejdsklima
  • Udfordringer i hverdagen
  • Et arbejde med kompetente kollegaer i en dynamisk og velkonsolideret virksomhed
  • Gode arbejds- og ansættelsesforhold med bl.a. sundhedssikring og kantineordning
  • Mulighed for at arbejde med de nyeste og mest moderne maskiner på markedet

Yderligere information

For flere oplysninger angående jobbet, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Jack Erfurth på tlf. 52 14 68 14.

Send venligst din ansøgning, mrk. “Ekstruder operatør Glyngøre” til ansoegning@ide-pro.dk.

Opstart er hurtigst muligt, og der afholdes løbende samtaler. Derfor opfordrer virksomheden også interesserede til at sende ansøgningen hurtigst muligt.

Læs mere om stillingen på Idé-Pros hjemmeside.