Aage Vestergaard Larsen søger teamleder til ny produktionslinje

AVL starter en ny produktionslinje/ pelleteringsanlæg op og søger derfor en teamleder, der kan sikre et højt kvalitetsniveau samt bevare overblikket og sørge for, i samarbejde med teamet, at få produktionen til at glide smidigt og effektivt.

Del:

I jobbet som teamleder består arbejdet af opstilling/indkøring samt produktion på virksomhedens nye produktionslinje/ pelleteringsanlæg. Anlægget vil køre i døgndrift fra mandag til fredag, du kan derfor selv vælge, om du vil på dag-, aften- eller nathold. Oplæring vil foregå på daghold.

Som teamleder bliver du en vigtig spiller i forhold til udvikling og optimering af AVL’s produktion. Du vil deltage i drifts- og produktionsmøder, og du refererer direkte til produktionschefen.

Om dig

Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og er evt. udannet plastmager, ellers vil det være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet inden for plastindustrien, men det er ikke et krav.

Som person er du:

  • Struktureret og god til at følge op på mål og planer
  • Teamplayer med gode kommunikationsevner og respekt
  • Ansvarsfuld og handlekraftig, hvis der er behov
  • Du trives med at gå forrest
  • Synlig, motiverende og udviser engagement
  • Du har truckcertifikat og erfaring med truckkørsel
  • Du har flair for at arbejde på PC

Virksomheden tilbyder en travl og dynamisk arbejdsplads med 60 dedikerede kollegaer, hvor arbejdsmiljø og sikkerhed er noget, der prioriteres højt.

Ansøgning og kontakt

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til HR- og Økonomichef Kasper Knudsen på kk@avl.dk. Virksomheden holder løbende samtaler og lukker stillingen, så snart den rette medarbejder er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Jørn H. Knudsen på tlf.: 40 85 89 73.

Arbejdssted: Mariager.

Arbejdstid: 37 timer/uge.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Om Aage Vestergaard Larsen A/S

Aage Vestergaard Larsen A/S har siden 1972 genanvendt plast, og virksomhedens 60 medarbejdere håndterer årligt 15.000 tons plastaffald, hvor 97% kommer tilbage til den plastproducerende industri som en ny plastråvare.  I dag er Aage Vestergaard Larsen A/S nordens største genanvender med speciale inden for mekanisk genanvendelse.