Husk at booke værelse til Netværksdagen

Hvis du ønsker overnatning på Hindsgavl Slot efter Netværksdagen, skal du booke dit værelse senest mandag 13. november. Herefter frigives ledige værelser til andre gæster.

Del:

Det er fortsat muligt for deltagere på Netværksdagen at bestille overnatning på Hindsgavl Slot. Men det skal ske inden mandag d. 13. november, hvis du vil være sikker på at få et værelse. Herefter vil Hindsgavl Slot frigive de værelser, der endnu ikke er booket, til andre selskaber.

Netværksdagen er efterårets højdepunkt i Plastindustrien. Den holdes på Hindsgavl Slot ved Middelfart d. 23. november. Temaerne for årets netværksdag er ESG-krav og kunstig intelligens. Derudover vil der der være en række temaspor om bl.a. den nye designguide, uddannelse i Plastindustrien samt ny robotteknologi.

Netværksdagen afsluttes med netværksbar og middag med underholdning.

Tilmelding og overnatning

Hvis du allerede har tilmeldt dig Netværksdagen, men endnu ikke har booket et værelse, kan du gøre det til og med mandag d. 13. november direkte hos Hindsgavl Slot via dette link.

Har du endnu ikke tilmeldt dig Netværksdagen, kan du gøre det via dette link.