Stort tillykke til de nye faglærte plastmagere!

14 nye plastmagere og en plastmedhjælper kan gå på sommerferie og fejre en færdiggjort uddannelse fra Den jyske Håndværkerskole i Hadsten. Se navnene og deres virksomheder her.

Del:

Et nyt svendeprøvehold kan gå på sommerferie og fejre en færdiggjort uddannelse til plastmager eller plastmedhjælper fra Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten.  I alt har 14 nye plastmagere og en plastmedhjælper afsluttet deres uddannelse.

Stort tillykke til dem alle sammen!

Navne på de nye plastmagere

Bagerst (fra venstre): Frederik Krogsgaard Utoft Petersen, SP Moulding A/S, Daniel Thygesen, LEGO SystemcA/S, Villiam Qvist Hansen, Proplast A/S, Mikkel Billeschou Larsen, Dania Plast Skive, Thomas Lauritsen, Lego System A/S.

Midten: Lasse Malmkvist Olsen, Aage Vestergaard Larsen, Sebastian Østergård Andersen, Kunststof Kemi Skandinavia A/S, Fisnik Morina, Emtelle Scandinavia A/S, Andi Blirup Christensen, Faerch A/S, Mathias Bech Poulsen, Tuco Yacht Værft A/S.

Forrest: Magnus Klausholt Eriksen, SP Moulding A/S, Ellen Elisabeth Szklany, Lego System A/S,  Tanja Persson Damm, Danfoss A/S, Natasha Buch Hovesen, Grundfos A/S

Ny plastmedhjælper

Maiken Juul Gylling er nyudlært plastmedhjælper.