Netværksdagen 2023 – Tilmeldingen er lukket

Efterårets højdepunkt i Plastindustrien – Netværksdagen 2023 – afholdes torsdag den 23. november på Hindsgavl Slot i Middelfart. I år dykker vi ned i ESG og kunstig intelligens.

Del:

Plastindustriens inviterer til Netværksdagen 2023 den 23. november på Hindsgavl Slot i Middelfart. Dagen starter dagen kl. 12.00 med frokost og herefter følger det faglige program.  Om aftenen er der netværksbar efterfulgt af middag og underholdning.

OBS. Der er nu lukket for tilmeldinger til Netværksdagen 2023.

Hovedtemaer: ESG og AI

Hovedtemaerne for Netværksdagen 2023 er ESG og kunstig intelligens.

Danske virksomheder står over for en stor ændring, når de nye krav om bæredygtighedsrapportering træder i kraft fra og med 2024. De nye rapporteringskrav skal understøtte en bæredygtig omstilling indenfor både miljø og sociale forhold samt selskabsledelse. Hvad betyder det for danske plastvirksomheder?

Kunstig intelligens har gjort det muligt at analysere store datamængder hurtigt, og har hjulpet virksomheder med at træffe mere præcise beslutninger. Lige fra at optimere forsyningskæder, forudsige efterspørgsel forbedre interaktionen med kunderne.

Program

12.00 Registrering og frokost

13:00 Velkommen til Netværksdagen v/ Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien.

Marie Gad, Chef for Global udvikling og bæredygtighed, DI.

13:15 ESG. Hvad er på vej, og hvordan påvirker det din virksomhed? v/Marie Gad, Chef for Global udvikling og bæredygtighed, DI.

Danske virksomheder står over for betydelige ændringer i deres rapporteringspraksis, når de nye bæredygtighedskrav træder i kraft fra 2024 og frem. De nye rapporteringskrav har til formål at støtte en bæredygtig omstilling inden for både miljø, sociale forhold og ledelsesmæssige aspekter. Vi ser nærmere på, hvilke konkrete praktiske implikationer ændringerne vil få for plastvirksomheder, både dem, der er direkte berørt, og dem længere nede i forsyningskæden.

14:00 Pause

14:30 Temaspor – vælg ét af følgende tre ved tilmelding:

 1. Uddannelse i Plastindustrien v/ Jo Dietrich, seniorkonsulent uddannelse.
  Det faglige udvalg for plast vil kort præsentere deres arbejde og tanker for en ny strategi for plastmageruddannelsen. Herefter vil der være workshop med hovedfokus på uddannelsesbehov i virksomhederne, både erhvervsuddannelsen for unge og AMU-kurser for voksne. Workshoppen kommer til at handle om hvilken ’historie’ vil vi gerne fortælle om plastbranchen og arbejdet som faglært, hvordan rekrutterer vi flere lærlinge, skal vi have nyt navn, skal vi markedsføre Trin 1 (plastmedhjælperen) noget mere – evt. med nyt navn, samt om hvordan vi overkommer geografiske afstande. Vær med og giv dit input til plastmageruddannelsen.
 2. Designguide 3.0 v/ Plastindustrien m.fl.Plastindustrien har i regi af Netværk for cirkulær plastemballage udgivet en ny version af designguiden for genbrug og genanvendelse af plastemballage til de private forbrugere. I dette temaspor vil Plastindustrien gennemgå de nye elementer i den opdaterede designguide. Ksenija Garbacenka, Group Sustainability Manager, Plus Pack, vil give en præsentation om design til genbrug og en gennemgang af nye forretningsmodeller og Maria Dahl, produktudvikler, Aage Vestergaard Larsen A/S vil fortælle om kvalitet i genanvendelsen af plast samt uddybe betegnelsen near-food.
 3. AGV og AMR Robotter i Plastindustrien v/ Rasmus Grusgaard, seniorkonsulent, materialer, innovation og teknologi samt MIR Robots.
  Dyk ned i plastindustriens fremtid med AGV og AMR robotter (Automated Guided Vehicles og Autonomous Mobile Robots). Disse innovative teknologier muliggør effektiv flytning af produkter fra produktion til lager uden dyre gulvinstallationer. Vi har inviteret robotproducenten MIR med for at give en opdatering på teknologien og et generelt perspektiv på robotteknologiens nuværende status og betydning. Kom og opdag, hvordan din virksomhed kan drage nytte af denne revolution inden for robotteknologi til et uformelt eftermiddagsarrangement med masser af teknologientusiasme!

15:30 Pause

16:00 Kunstig intelligens. Hvordan bruger vi den klogt? v/Søren Toft Joensen, partner & COO, twoday kapacity.

Søren Toft Joensen, partner & COO, twoday kapacity.

Kunstig intelligens rummer en verden af muligheder for virksomheder. Teknologien kan bruges til at udføre opgaver præcist og effektivt i forskellige løsninger og skabe overblik over store mængder information, som ellers kan være svære at holde styr på. Kunstig intelligens kan også bruges i samspil med andre løsninger som 3D-print og robotteknologi. Men hvordan bruger virksomheder de nye muligheder klogt og effektivt? Og hvilke nye kompetencer skal virksomhederne råde over?

Twoday kapacity er en af de førende aktører på den danske Business Analytics scene, hvor de bygger moderne dataplatforme, der udnytter alle typer data til alle formål.

18:00 Netværksbar, underholdning og middag

Tag din kollega med under armen!

Netværksdagen er både for virksomhedsrepræsentanter i Plastindustriens medlemskreds såvel som øvrige danske plastvirksomheder, eksterne samarbejdspartnere og andre, der interesserer sig for, hvad der fylder i plastbranchen netop nu.

Med andre ord: Alle er velkomne, og vi håber på at se rigtig mange både nye og velkendte ansigter.

Hindsgavl Slot i Middelfart danner traditionen tro rammerne for Netværksdagen 2023.

Overnatning

Der er mulighed for at bestilling overnatning ved at booke direkte hos Hindsgavl Slot.

Pris

Priser for deltagelse i netværksdagen ser ud som følger:

 • For medlemmer af Plastindustrien
  Netværksdag: 995,-
  Netværksdag inkl. middag: 1.495,-
 • For ikke-medlemmer
  Netværksdag, ikke-medlemmer: 1495,-
  Netværksdag inkl. middag, ikke-medlemmer: 1.995,-
 • For studerende
  Pris for studerende: 300,-
  Pris for studerende inkl. middag: 550,-

Tilmeldingsfrist: søndag den 19/11. OBS. Det er ikke længere muligt at tilmelde sig arrangementet!

Afbestilling skal ske senest én uge før Netværksdagen (den 16/11). Sker det efter den dato, vil du blive faktureret for arrangementet.

For mere information vedr. tilmelding, kontakt alm@plast.dk.

 

 

Hvornår

Startdato
23. november 2023
Slutdato
23. november 2023
Tidspunkt
12:00 - 22:00

Hvor

Sted
Hindsgavl Slot
Adresse
Hindsgavl Alle 7
Postnummer
5500
By
Middelfart

Tilmelding

Pris
1495 kr/1995 kr
Registreringsfrist
19. november 2023