Se filmen om Plastic Pavilion

Se levende billeder fra pavillonen og hør, hvad flere af de aktører, som har været med i tilblivelsen og arrangementerne i Plastic Pavilion, synes om projektet og om plastens rolle i byggeriet i fremtiden.

Del:

Nu kan du se filmen om Plastic Pavilion – Building Sustainable Societies, som stod på Gammel Strand i sommeren 2023 og dannede ramme en udstilling og en række aktiviteter og arrangementer i forbindelse med UIA Verdenskongressen for Arkitektur.

Vi hører blandt andre fra Camilla Hedegaard Møller, Associate Professor ved Det Kongelige Akademi for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) i København. Plastindustrien samarbejdede med KADK som et led i Plastic Pavilion projektet og konkurrencen Plastic Pavilion Student Awards, som kulminerede med en prisoverrækkelse under UIA 2023.

– Jeg hæfter mig meget ved, at hele pavillonen og udstillingen faktisk er et offentligt rum. Det viser en meget genuin vilje til, at man vil gøre diskussionen offentlig, fortæller Camilla i filmen.

LÆS OGSÅ: Se tallene: Plastic Pavilion var en stor succes

Også Mikkel Møller Roesdahl, arkitekt ved tegnestuen TERROIR, som har stået bag pavillonens arkitektur, udtaler sig i filmen:

– Vores pavillon har været ’the black sheep’ – det sorte får i flokken – fordi mange har en forudindtagethed omkring, hvad det er plast står for. Plasten er jo ret speciel i forhold til mange andre materialetyper, fordi den har en transformerbarhed, som er helt ekstrem. Så den etablerer nogle muligheder, som mange andre materialer faktisk ikke kan hamle op med.

Se filmen her:

YouTube video