Se tallene: Plastic Pavilion var en stor succes

I starten af sommeren summede Plastic Pavilion af aktivitet. Vi har samlet en række nøgletal for besøg, arrangementer, digital eksponering og presse – dyk ned i afrapporteringen her.

Del:

Mellem den 19. juni og 12. juli var Plastindustriens sekretariat travlt beskæftiget i Plastic Pavilion på Gammel Strand, hvor medlemsarrangementer, debatter, fremvisninger og digitalt streamede events fyldte kalenderen.

25 arrangementer og fremvisninger med 750 deltagere blev det til i alt.

Gennem optælling i tidsintervaller estimeres det, at flere end 30.000 personer kom forbi pavillonen og stoppede op for at orientere sig i udstillingen. Det svarer til 1.350 engagerede besøgende hver dag.

– Både lokale københavnere og danske og internationale turister stoppede op for at se udstillingen og tale med os om plastens rolle i fremtidens samfund, og hvilken rolle plast spiller i forhold til eksempelvis klima, miljø og grøn omstilling. Det kom der en helt masse gode og nuancerende snakke ud af, fortæller Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien.

Læs mere om statistik for besøg og arrangementer på side 1-7 i afrapporteringen.

Stor opbakning fra medlemskredsen

Plastindustriens medlemmer bakkede i stor stil op om aktiviteterne i pavillonen.

Hele 175 forskellige medlemsvirksomheder var repræsenteret på tværs af arrangementer og fremvisninger. Dermed besøgte over halvdelen af medlemskredsen – og flere hundrede personer fra medlemsvirksomheder – Plastic Pavilion i løbet af de knap fire uger.

Det er et imponerende engagement, mener adm. direktør Thomas Drustrup:

– Der skal lyde en kæmpestor tak til alle de medlemmer, som har støttet op om pavillonen på forskellig vis. Både med sponsorater, men også ved at bidrage med produkter til udstillingen, stille op i debatter, og bare komme forbi og støtte op om projektet. Det vidner om en proaktiv, engageret og åben branche, der ønsker dialog med omverdenen. Det kan vi som forening være utroligt stolte af.

Styrket position i byggeriet

Pavillonen blev opført som officiel Verdensmålspavillon under UIA World Congress of Architects den 2.-6. juli med det afsæt, at projektet skulle demonstrere plastens uundværlige rolle i byggeri, arkitektur, design og konstruktion.

Det mener Thomas Drustrup, at vi er lykkedes med:

– Gennem perioden har vi haft besøg af mange nye ansigter netop inden for byggeriets faggrupper – arkitekter, bygherrer, rådgivere, ingeniører, interesseorganisationer m.fl. Vi har taget hul på dialogen om plastens rolle i byggeriet med sektorens interessenter og fagfolk – og vi har med pavillonen og den tilhørende hjemmeside fået et langt bedre udgangspunkt og platform for den videre dialog. Jeg glæder mig til at fortsætte de nye relationer og samarbejder.