Polykemi markerer 50 års jubilæum under Fakuma 2018

På årets Fakuma-messe fra d. 16-20. oktober kan besøgende være med til at fejre Polykemis 50 års jubilæum. Virksomheden vil på sin stand bl.a. fremvise, hvordan nye og lettere materialer får betydning for indretning og design af fremtidens køretøjer.

Del:

Når Fakuma-messen finder sted den 16.-20. oktober vil Polykemi markere sit 50 års jubilæum ved bl.a. at fremvise en række produktnyheder på virksomhedens stand.

Eksempelvis har Polykemi udviklet en transparent form for polycarbonat der kan fås både med og uden glasfiberforstærkning, og det er til fordel for fremtidens udviklere og designere, som kommer til at have en større kreativ frihed til at designe interiøret af fremtidens køretøjer.

Materialet er beregnet til ny belysningsteknologi til instrumentpaneler og dørsider. De typiske detaljer er f.eks. touch knapper, oplyste lysledere i plastdetaljer, der kan tåle kontakt med elektronik.

Brandhæmmende materialer

Et andet fokusområde hos Polykemi i de senere år har været arbejdet med at udvikle brandhæmmende materialer og komponenter det seneste år.

Virksomheden har foretaget investeringer for over 1 mio. euro i produktionsfaciliteter, som har gjort det muligt at fremstille brandhæmmende materialer.

Det er et projekt, som Polykemi har fremskyndet for at imødekomme fremtidige højere regulerngskrav.

Fokus på genanvendelse

På Fakuma-messen kan du også få indsigt i Polykemis nye produkt på genanvendelsesområdet ved navn REZYcom, som består af en blanding af kvalitetstestet genanvendt plast samt virgint materiale.

Kombinationen giver selvfølgelig en væsentlig grøn gevinst og samtidig en prismæssig fordel – endvidere har produktet sammenlignelige tekniske egenskaber som en ren virgin råvare.

Under Fakuma-messen kan du finde Polykemi i Hal A3, stand 3110.