Støt op om Plastic Pavilion-kampagnen med et markedsføringsbidrag

Kampagnen formidler plastens bæredygtige egenskaber gennem en udstillingspavillon midt i København, en række events og en digital kampagneplatform. Med et markedsføringsbidrag på 4.995 kr. er din virksomhed med til at understøtte kampagnens grundfortælling: At plast er en uundværlig og bæredygtig del af vores liv.

Del:

Plastindustrien har åbnet op for muligheden for at støtte op om Plastic Pavilion – Building Sustainable Societies med et markedsføringsbidrag på 4.995 kr. eks. moms.

Med et markedsføringsbidrag støtter din virksomhed op om den samlede kommunikation og markedsføring af projektet. Samtidig hjælper din virksomhed med at styrke kampagnens budskab og fortællingen om, at plast er et uundværligt materiale i den grønne omstilling og fremtidens bæredygtige byggeri og samfund.

Pavillonen bliver opstillet på Gammel Strand i anledning af Købehavns status som verdensarkitekturhovedstad og er åben for offentligheden i en måned. Den kommer til at rumme en stor udstilling af plastobjekter, løsninger, fakta og budskaber, som alle styrker og nuancerer fortællingen om mulighederne ved at anvende plast i den bæredygtige omstilling af samfundet – til gavn for hele branchen.

Hvad indebærer markedsføringsbidraget?

Markedsføringsbidraget går direkte til at styrke kampagnens kommunikation og udbrede kendskabet til pavillonen og udstillingen, budskaberne samt den digitale formidling af projektet på hjemmeside, via sociale medier, film, events osv.

Virksomheder og organisationer, som støtter med et markedsføringsbidrag, vil få:

  • Logo på kampagnehjemmesiden www.plasticpavilion.com
  • Adgang til digitalt annonceringsmateriale, som kan bruges i virksomhedens egen kommunikation (logopakke, grafik, case-materiale og film)
  • Omtale fra scenen på Plastindustriens årsdag Plastdagen 2023

Ønsker du at støtte op om projektet med et andet beløb og sikre din virksomhed endnu større synlighed og indflydelse? Læs om muligheden for at blive officiel sponsor af Plastic Pavilion her.

Sådan støtter du

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at støtte op med et markedsføringsbidrag.

Du vil dernæst få tilsendt en faktura på 4.995 + moms. Desuden vil vi løbende opdatere dig på nyheder om kampagnen samt det materiale, du får adgang til som bidragsyder.

Giv et markedsføringsbidrag til Plastic Pavilion