Husk at indstille kandidater til Plastprisen 2023

Vinderen af Plastprisen 2022: Quantafuel, CEO Rasmus Hvid Kærsgaard, CEO Lars Rosenløv, Supply Chain Manager, Anne Toft Madsen - flankeret af Plastindustriens adm. direktør, Thomas Drustrup og bestyrelsesformand, Søren Ulstrup.

Hvem skal hædres med Plastprisen 2023? Kender du den rette kandidat, så husk at indsende din indstilling senest d. 24. marts.

Del:

Plastprisen 2023 overrækkes ved en ceremoni på Plastdagen d. 25. maj. Prisen overrækkes til en person, en virksomhed eller et produkt, som har gjort en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til branchens fremtid.

I år er det 36. gang, Plastprisen uddeles. Første gang det skete, var i 1987.

Foruden ære og anerkendelse fra branchen modtager vinderen af Plastprisen 2023 en statuette af kunstneren Markan Christensen og en check på 50.000 kroner.

Ny jury
I år består Plastprisens jury af Sine Beuse Fauerby, politisk chefkonsulent i IDA, Linea Søgaard-Lidell, medlem af Folketinget for Venstre og Peter Trillingsgaard, direktør i DI Produktion, der desuden har en fortid i LEGO og Grundfos. Læs mere om juryen hér.

Når juryen har udvalgt de nominerede til prisen kan alle medlemsvirksomheder stemme om vinderen.

Men før dét kan ske, skal potentielle kandidater til prisen indstilles.

Håber på mange indstillinger
Adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, håber, at der igen i år vil komme mange, interessante indstillinger til Plastprisen.

– Med Plastprisen ønsker vi at hædre de innovative kræfter i plastbranchen, hvad enten det er en virksomhed, person eller et produkt. Samtidig er det en god anledning til at få fortalt nogle af de mange gode historier fra branchen og hylde dem, der gør en forskel. Derfor vil jeg også opfordre alle til at indstille mulige kandidater til årets pris.

Du kan indstille din kandidat ved at udfylde et indstillingsskema og sende det til pd@plast.dk senest den 24. marts 2023.

Skriv ‘Indstilling til Plastprisen 2023’ i emnefeltet. Husk at sende et relevant billede sammen med skemaet. Læs mere om Plastprisen her.

DOWNLOAD: Indstillingsskema-til-Plastprisen-2023