Se eller gense webinar om livscyklusanalyser

Hvordan kommer du i gang med at foretage livscyklusanalyser, og hvilke konkurrencemæssige fordele giver de? Se eller gense Plastindustriens webinar om netop disse spørgsmål med oplæg fra Trebo, Force Technology og CLEAN.

Del:

Hvordan kommer du i gang med at beregne dine produkters CO2-aftryk? Og hvilke konkurrencemæssige fordele giver livscyklusanalyser?

Det er temaet for dette webinar, som blev sendt live fra Industriens Hus den 26. oktober med Anders Kildegaard Knudsen, miljøkonsulent Plastindustriens miljøkonsulent som vært.

Oplæg fra Trebo, FORCE Technology og CLEAN

Andreas Leth Bockhoff fra Trebo fortæller om virksomhedens erfaringer med projektet GCO (Grøn Cirkulær Omstilling), hvor Trebo har fået lavet en livscyklusanalyse-screening, der kortlægger klimaaftrykket fra genanvendelsesprocessen.

Mirko Miseljic fra Force Technology præsenterer virksomhedens værktøj, hvor det er muligt at få foretaget en livscyklusanalyse-screening. I oplægget er der fokus på brugen af genanvendt plast og de afledte CO2-gevinster.

Jonas Junge Andersen fra CLEAN fortæller om mulighederne i GCO-puljen og giver et indblik i cases, der er lavet med henblik på at integrere bæredygtighed ind virksomhedernes forretningsmodeller.

Download: Force Technology: Præsentation fra webinar om livscyklusanalyser
Download:
CLEAN: Præsentation fra webinar om livcyklusanalyser

Se webinaret her: https://youtu.be/xul-Dc0_–k