Reportage: Årsmøde i Plastindustriens Kompositsektion 2021

Kompositsektionens Årsmøde 2021
Medlemmer af Kompositsektionen efter et veloverstået årsmøde, hvor der var en masse faglige indlæg på programmet.

Den 30. september havde Plastindustriens Kompositsektion årsmøde hos IDA i København. Årsmødet bød blandt andet på en række faglige oplæg og fejringen af dette års vinder af Danish Composite Award. Se billeder og præsentationer fra arrangementet.

Del:

Torsdag den 30. september inviterede Plastindustriens Kompositsektion til årsmøde i IDA’s lokaler på Kalvebod Brygge i København.

Dagen bød på en række skarpe faglige indlæg fra bl.a. WIND Denmark, DTU Vindenergi, Jupiter Bach, Tech College og Elektro-Isola,

Anders Kildegaard Knudsen, sekretær for Kompositsektionen fortæller:

– Det var en rigtig fin dag med mange indlæg, der varierede fra de teknisk tunge til dem, der omhandlede de førende kompositvirksomheder og deres kompetencer. Og så var det positivt at se så mange studerende med interesse for kompositter – flere studerende fra særligt DTU/Risø havde fundet vej til årsmødet, hvilket resulterede i en spændende debat med god dynamik.

I pauserne mellem de faglige oplæg var der rig mulighed for at indhente det forsømte på netværksfronten, hvilket både virksomhedsrepræsentanter og studerende gjorde på bedste vis.

Og prisen går til…

Et af dagens højdepunkter var uddelingen af prisen Danish Composite Award 2021, som gik til Michael Sandberg for sin industrirelevante forskning om pultrudering. Udover at modtage prisen, præsenterede Michael Sandberg også resultaterne fra sin Ph.D., han fortæller:

– Til årsmødet var det tydeligt, at vi i Danmark har en meget stærk kompositindustri. Det er en industri, som investerer meget målrettet i forskning og udvikling, og det var særligt glædeligt at se, at bæredygtighed stod højt på agendaen. Jeg håber på at kunne deltage i årsmødet igen.

Michael Sandbergs præsentation var sidste punkt på dagsordenen, herefter kunne alle deltagerne nyde en god netværksmiddag på Restaurant IDA Bryggen.

Galleri:

Præsentationer: