Ny adm. direktør i spidsen for Dania Plast

Tommy Bonnerup er ny adm. direktør i Dania Plast pr. 1. februar 2021. Den nuværende adm. direktør Morten Primdal fortsætter som økonomidirektør.

Del:

Sprøjtestøbevirksomheden Dania Plast A/S rokerer rundt i direktionen 1. februar 2021, hvor Tommy Bonnerup tiltræder som ny adm. direktør.

– For at kunne nå vore strategiske mål for vækst og udvikling er der behov for yderligere ressourcer på ledelsesniveau. Dette, tillige med et planlagt generationsskifte, har bevirket, at vi har ansat Tommy Bonnerup, der tiltræder som administrerende direktør pr. 1. februar 2021, oplyser Leif Dambo Jensen, der er bestyrelsesformand i selskabet.

Tommy Bonnerup har været administrerende direktør i flere virksomheder og har stor erfaring med ledelse. Han har arbejdet meget med salg og markedsføring, og kommer med erfaring fra en sprøjtestøbevirksomhed.

Tommy Bonnerup tiltræder som ny adm. direktør i Dania Plast.

Leif Dambo Jensen fortæller:

– Vor nuværende administrerende direktør Morten Primdal, der snart runder de 65 år, har igennem mange år udviklet virksomheden fra at være en håndværkspræget virksomhed til i dag at fremstå som en professionel sprøjtestøbevirksomhed med høje standarder. Morten Primdal  har accepteret at fortsætte i Dania Plast A/S som økonomidirektør, og han vil fortsat være en del af direktionen.

Bestyrelsesformand Leif Dambo Jensen siger afslutningsvis:

– Vi er således sikre på, at den nye ledelsesstruktur sammen med vore mange dygtige medarbejdere fortsat vil være i stand til at styrke samarbejdet med såvel kunder som andre samarbejdspartnere.