Plastindustriens strategi 2020-2023 findes nu på engelsk

Nu kan Plastindustriens strategi 2020-2023 læses på engelsk: 'Responsible plastics production'.

Vi lancerede for nylig vores strategi for 2020-2023: ‘Plastproduktion med ansvar’. Den kan nu læses og downloades på engelsk, så den også er mulig at dele med vores europæiske netværk og den engelsksprogede del af plastbranchen.

Del:

Nu kan vores nye strategi for 2020-2023 – ‘Plastproduktion med ansvar’ – også læses på engelsk med titlen ‘Responsible plastics production’.

Adskillige af de temaer, udfordringer og løsninger, vi arbejder med i Plastindustrien i Danmark og italesætter i strategien, vedrører også den europæiske og internationale industri. I strategien beskriver vi desuden et ambitiøst mål om, at Danmark skal være foregangsland for fremtidens plastindustri – både når det gælder innovation, ny teknologi, uddannelse, grøn omstilling og genbrug og genanvendelse af plast.

Derfor har vi valgt at gøre det muligt at dele vores strategiske retning og arbejde med vores udenlandske netværk og samarbejdspartnere. Ligeledes ønsker vi, at alle engelsksprogede medarbejdere i den danske plastbranche også kan læse med.

DOWNLOAD: Strategy  2020-2023 – Responsible plastics production

LÆS OGSÅ: Plastindstriens strategi 2020-2023 på dansk

Læs strategien på engelsk her