Generationsskifte i RC Plast A/S

Helle Vingolf har pr. 8. juni 2020 overtaget posten som administrerende direktør i Varde-virksomheden RC Plast A/S. Den forhenværende direktør Michael Kittelsburg Nielsen fortsætter i virksomheden som Business Development Manager.

Del:

Gennem de seneste 18 år har Michael Kittelsburg Nielsen stået i spidsen for RC Plast A/S som administrerende direktør. Michael overtog posten efter sin far John Kittelsburg Nielsen, og sammen opbyggede de en af Europas mest moderne produktion af regranulater.

Michael giver nu stafetten videre til Helle Vingolf, som overtog posten som administrerende direktør den 8. juni 2020. Helle kommer med en teknisk baggrund og solid erfaring fra plastindustrien, hvor hun har arbejdet i mere end 20 år.

Helle overtager en veldrevet virksomhed med et solidt kunde- og leverandørgrundlag.

– Jeg overtager posten som administrerende direktør med stor respekt for det arbejde Michael har udført igennem de mange år, han har varetaget posten. Jeg glæder mig til at komme tæt på eksisterende og potentielle nye kunder og leverandører, ligesom jeg glæder mig til at lære virksomhedens dygtige medarbejdere at kende, fortæller Helle og tilføjer:

– RC Plast A/S er en meget spændende virksomhed med et effektivt og moderne produktionsapparat, der står klar til at bidrage endnu mere til de ambitiøse mål om genbrug af plast i hele EU.

Helle er uddannet kemiingeniør og har suppleret med diverse ledelsesuddannelser bl.a. fra CEDEP.

Michael fortsætter i virksomheden som Business Development Manager og bliver dermed dedikeret til at arbejde med nye forretningsområder for RC Plast A/S.

Bestyrelsesformand Johnny Haahr fortæller, at generationsskiftet er planlagt over det seneste års tid, og at én af de vigtigste opgaver for Helle bliver at sikre fortsat vækst i virksomheden gennem en målrettet indsats.

RC Plast A/S blev grundlagt i 1984. Virksomheden indkøber plastaffald som regenereres og sælges som plastgranulat. Virksomheden har adresse i Varde og beskæftiger ca. 20 medarbejdere.