Er jeg i gang med at slå udbydere af virgin- og bioplast ihjel?

Christian L. Jensen, CEO i Pack Tech A/S, skriver i denne udgave af ‘Medlemmerne har ordet’, at han måske er i gang med at slå udbydere af virgin- og bioplast ihjel. Men hvis det er tilfældet, så er han i hvert fald stolt af det!

Del:

Denne udgave af ‘Medlemmerne har ordet’-klummen er skrevet af Christian L. Jensen, CEO i Pack Tech A/S:

Er jeg i gang med at slå udbydere af virgin- og bioplast ihjel? Måske. I så fald er jeg stolt af det!

Vi står overfor et valg; at blive ved at tilføre mere plastik til verden i form af virgin- eller bioplast – eller først at genbruge det plastik, der allerede findes i vores natur.

Plastbranchen må sadle om

Christian L. Jensen, CEO i Pack Tech A/S.

Man vil nok aldrig kunne erstatte alt plastik med genbugsplastik – men måske 10, 20 eller 50%?

Officielle tal for mængderne af virgin- og bioplast som produceres dagligt, taler for sig selv. Det er et stort miljømæssigt problem og bliver kun større, hvis vi ikke agerer.

Forbrugerne er bevidste om dette og har vist – og viser i stigende grad – at de ønsker at genbruge den plast, der allerede findes, før der skal produceres nyt.

Jeg tror, det handler om at sadle om og imødekomme forbrugernes ønsker. Historien har vist, at man sjældent vinder en kamp med samtlige forbrugere på modstanderholdet.

Løsningen er Ocean Waste Plastic

I Pack Tech genanvender vi plastik fra havet. Vi kan erstatte virgin- og bioplast i HDPE og PP materialer med OWP – Ocean Waste Plastic.

I Pack Tech er vi ikke uskyldige. Størstedelen af vores solgte komponenter er stadigvæk fra virgin-plastmateriale.

Men vi har løsningen til at sikre en reduktion af den plast, der bliver ved med at blive tilført verden. Løsningen er Ocean Waste Plastic.

Vi håber, og kæmper hårdt for, at alle færdigvareproducenter vil lytte til forbrugeren og hurtigt vælge denne løsning. Det er en af mange måder at redde miljøet på – og så må dem, der forbliver i unødvendig virgin- eller bioplastik lade livet.

Jeg fører med glæde kniven, hvis det betyder, at mine børn vokser op i en, hvor vores planet stadig står til at redde.

’Medlemmerne har ordet’ er en fast klumme i Magasinet Plast, der skrives på skift af forskellige aktører i plastbranchen. Holdninger i klummen er et udtryk for skribentens personlige holdning og ikke nødvendigvis for Plastindustriens officielle politik.