SP Moulding vinder pris: ‘Årets Læreplads’

Mercantecs vicedirektør Mette Selchau, kontorelev Ditte Kristiansen fra Nybolig - Helm & Varming (3. plads), detaileleverne Cecilie Primdahl og Julie Drud fra Vin & Vin (2.plads) og automatikteknikerelev Anne Nielsen SP Moulding (1.plads) og John Hansen uddannelseschef på Mercantec.

SP Moulding strøg helt til tops i konkurrencen om at være ‘Årets Læreplads’ for elever på uddannelsesinstitutionen Mercantec.

Del:

SP Moulding kunne forleden lade sig hylde, da sprøjtestøbevirksomheden med danske afdelinger i både Stoholm og Juelsminde blev tildelt 1. pladsen i konkurrencen ‘Årets Læreplads’, som uddannelsesinstitutionen Mercantec i år afholder for 19. gang.

Hvert år kan samtlige elever fra Mercantec indstille netop deres læreplads til “Årets Læreplads”. I år havde knap 40 elever benyttet sig af muligheden, og det ifølge Mette Selchau, vicedirektør på Mercantec, en stor fornøjelse at uddele priserne hvert år:

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på Mercantec klappede i hænderne, dengang man fandt på at “sætte pris” på en god læreplads. Vi ved om nogen, hvor vigtig en god læreplads er for vores elevers udvikling – både fagligt og menneskeligt, fortæller Mette Selchau til Viborg Stifts Folkeblad.

Andenpladsen blev givet til specialforretningen Vin & Vin Viborg, og tredjepladsen tilfaldt ejendomsmæglerfirmaet Nybolig-Helm & Varming.

De tre vindere er udpeget af et enigt dommerpanel bestående af erhvervsdirektør, Henrik Hansen fra VIBORGegnens Erhvervsråd, Palle Damborg direktør for Jysk Display og direktør på Mercantec, Kirsten Holmgaard.