Se Twitter-højdepunkter fra lanceringen af Forum for cirkulær plastemballage

Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) blev modtaget af Søren Ulstrup (bestyrelsesformand), Thomas Drustrup (adm. direktør) og Christina Busk (miljøpolitisk chef), da han skulle modtage anbefalingerne fra Forum for cirkulær plastemballage.

Forum for cirkulær plastemballage har fornylig lanceret sine anbefalinger, der skal gøre Danmark til et grønt foregangsland på emballage-fronten. I forbindelse med lanceringen var masser af aktivitet på Twitter, og vi har i denne artikel samlet en række digitale højdepunkter.

Del:

En lang række vidt forskellige aktører fra hele emballagens værdikæde har det sidste år arbejdet intensivt i innovationsprojektet ‘Forum for cirkulær plastemballage‘. Udgangspunktet har været en ambitiøs vision om, at Danmark skal være international rollemodel for fremtidens plastemballage i en cirkulær økonomi.

Den 17. maj – i forbindelse med Plastdagen 2018 – lancerede forummet sine anbefalinger, som blev positivt modtaget af miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V).

I løbet af arrangementet var der på Twitter rig aktivitet via hashtag #Plastdag18, og vi har i denne artikel samlet en række højdepunkter: