Ungt talent er ny salgsspids for HH plastkombi: Håber andre vil følge mit eksempel

Søren Iversen er ny Sales Manager hos HH plastkombi a/s, hvor han også får en rådgivende rolle i projektudviklingen.

30-årige Søren Iversen er ansat som ny Sales Manager i HH plastkombi A/S. Han kommer fra en lynkarriere hos DuPont Performance Materials.

Del:

Efter fem år som ansvarlig for salg og teknisk service af konstruktionsplast hos DuPont Performance Materials skifter Søren Iversen spor – men ikke retning.

Den 30-årige maskiningeniør er således blevet ansat som Salges Manager hos HH plastkombi A/S i Helsinge. Virksomheden specialiserer sig i salg af teknisk plast, sprøjtestøbemaskiner og følgeudstyr til plastprocesseringsindustrien.

Her bliver Søren Iversen salgsansvarlig for hele Skandinavien.

Hans opgave bliver blandt andet at skabe kontakt til nye og eksisterende kunder samt være med til at skabe større synlighed om virksomhedens navn på markedet.

Stor viden skal skabe resultater

Foruden kerneopgaverne, som han vil være primær ansvarlig for, vil Søren Iversen desuden få en rådgivende rolle i projektudviklingen. Det fortæller virksomhedens ejer, Henning Hansen, til Plastindustrien.

– Søren har på få år opbygget en stor know-how om forskellige plastmaterialer, og vi glæder os til at få gavn af hans store viden og praktiske erfaring hos HH plastkombi, siger Henning Hansen og fortsætter:

Igennem sin uddannelse som maskiningeniør og senere plasttekniske uddannelse hos DuPont er Søren blevet i stand til at varetage en rådgivende rolle i projektudviklingsfasen, hvor materialer, design og fremstillingsprocessen skal overvejes som en harmonisk enhed.

Henning Hansen, Ejer, HH plastkombi A/S

Lynkarriere i plastindustrien

Ansættelsen af Søren Iversen kommer på bagkant af en lynkarriere i plastindustrien. Efter sin uddannelse som maskiningeniør i 2012 blev han således headhuntet til DuPonts 2-årige talentudviklingsprogram.

Herefter stod han i spidsen for virksomhedens salgsindsats i Danmark samt virksomhedens marketingsindsats i Norden indenfor sundhedssektoren.

Efter fem år hos den internationale plastvirksomhed besluttede Søren Iversen så, at det var på tide at tage videre, og her faldt valget altså på HH plastkombi, hvor han ser frem til at komme i gang.

Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet hos HH plastkombi og fortælle om de gode ting, som virksomheden står i spidsen for.

Søren Iversen, Sales Manager, HH plastkombi A/S

LÆS OGSÅ: Video: Derfor skal du arbejde med plast som ingeniør – hør hvad folk fra branchen siger

– Håber, jeg kan inspirere andre unge

Han håber, at hans eksempel kan inspirere andre unge, som overvejer, hvilken retning deres karriere skal tage.

– Jeg føler mig heldig over at være blevet en del af den danske plastbranche. Mange unge studerende risikerer at ende i brancher, hvor arbejdsløsheden er stigende. Sådan er tilfældet ikke med den danske plastindustri.

LÆS OGSÅ: Vi rekrutterer branchens fremtidige arbejdskraft

– Her har man længe været tydelig om, at der er et behov for kvalificeret arbejdskraft. Det har medført, at flere universiteter og uddannelsessteder har øget udbuddet af plastrelevante uddannelser.

– Jeg håber, andre unge vil overveje en fremtid i plastbranchen. Jeg kan kun skrive under på, at mulighederne er gode, slutter Søren Iversen.

HH plastkombi A/S har eksisteret siden 1. november 1990. I dag repræsenterer man en række af størreproducenter af plastråvarer, maskiner og følgeudstyr til plastindustrien i både Danmark og Sverige.