Plastvirksomhed bliver belønnet for særlig CSR-indsats

Bo Willumsen, administrerende direktør og ejer, modtager på vegne af virksomheden Poul Willumsen A/S CSR-prisen, der bliver uddelt af Furesø kommune.

Plastvirksomheden Poul Willumsen A/S vandt fornylig en CSR-pris for deres særlige sociale ansvar over for borgere fra Furesø og for deres åbne velkomst til medarbejdere af mange forskellige nationaliteter.

Del:

Det har været en god begyndelse på året 2018 for virksomheden Poul Willumsen A/S. Ikke langt tid inde i det nye år kunne den administrerende direktør og ejer, Bo Willumsen, på vegne af virksomheden modtage CSR-prisen, der bliver uddelt af Furesø Kommune.

Virksomheden vandt på grund af deres særlige sociale ansvar over for borgere fra Furesø og for deres åbne velkomst til nye danskere:

Poul Willumsen A/S er en virksomhed, der gør noget helt særligt for de lidt mere ”skæve eksistenser” i lokalsamfundet. Eller for tosprogede borgere, der har sproglige udfordringer og har behov for danske kollegaer for at udvikle de sproglige kompetencer (..). Alle medarbejdere løfter i flok, og de har en særlig tilgang til at hjælpe udsatte – lyder nogle af forklaringerne på Furesø Kommunes hjemmeside.

Man skal være glad for at gå på arbejde

Bo Willumsen var på scenen for at blive hyldet, da CSR-prisen blev uddelt til kommunens nytårskur.

Han fortæller:

– Vi er glade og taknemlig for den anerkendelse, som sådan en pris er udtryk for.

Det er også vigtigt for Bo Willumsen at pointere, at prisen er medarbejdernes fortjeneste, og at det er på baggrund af deres gode evne til at få nye kollegaer til at føle sig velkomne:

– Dagen efter vi havde modtaget prisen, mødtes vi alle sammen i et lokale, hvor vi fik et glas champagne og kunne fejre det sammen.

I virksomheden er der ansatte fra mange forskellige nationaliteter, og ifølge Bo Willumsen, er det ikke afgørende, hvor man kommer fra, men derimod, hvem man er som person:

– Det er langt vigtigere, at man er et godt menneske med hjertet på det rette sted, og har lysten til at stå op hver dag og gå glad på arbejde.

Mere end 50 års erfaring

Plastvirksomheden Poul Willumsen A/S i Farum har mere end 50 års erfaring inden for in-house plastsprøjtestøbninger, og arbejder både på det nationale og internationale marked.

Det er en virksomhed, der udvikler og designer specialeprodukter til mange forskellige formål, og hvor produktionsmetoden spænder fra sprøjtestøbning til avancerede trykmetoder.