Schoeller Plast overtager sprøjtestøbningsaktiviteter fra FC Plast

Schoeller Plast facade

Schoeller Plast har netop overtaget sprøjtestøbningsaktiviteterne fra FC Plast A/S i Kalundborg, der er ejet af fabrikant Finn Christiansen. På sigt skal alle aktiviteterne samles hos Schoeller Plast i Regstrup.

Del:

Fabrikant Finn Christiansen, ejer af FC Plast A/S i Kalundborg, der består af FC Plast og FC Værktøjsfabrik, har igennem længere tid ønsket at sælge plastfabrikken.

På denne baggrund har FC Plast A/S og Schoeller Plast indgået en aftale om at samle plastaktiviteterne hos Schoeller Plast.

FC Værktøjsfabrik fortsætter uforandret og dermed med samme ejer på adressen på Kallerupvej 2 4400 Kalundborg.

Schoeller Plast ønsker at styrke kundegrundlaget, og der er flere sammenfald, som gør dette til en logisk sammenlægning for begge parter.

Det er anden gang indenfor de senere år Schoeller Plast opkøber en virksomhed, senest i 2011 hvor en tilsvarende virksomhed med succes blev flyttet til virksomhedens adresse i Regstrup.

Ønske om at samle aktiviteterne i Regstrup

Aktiviteterne hos FC Plast fortsætter en tid endnu i de nuværende lokaler og med en plan om at samle alle aktiviteter på adressen i Regstrup, hvor Schoeller Plast har haft til huse i mere end 50 år og produceret plastemner fra ca. 1 gram til 9 kg plast.

Schoeller Plast har i dag ca. 45 ansatte med en moderne produktion placeret centralt på Sjælland. Det er virksomhedens plan fortsat at udvikle og producere innovative løsninger i plast, for og i samarbejde med virksomhedens kunder.

Schoeller Plast har egen produktudviklingsafdeling, og er en del Schoeller Group med hovedsæde i Pullach, Tyskland. Den tyske virksomhed tæller mere end 3000 ansatte.