Fiberline Composites rokerer rundt i ledelsen

Ole Arenfeldt Jensen (th.) er ny adm. direktør i Fiberline, der har hovedkvarter i Middelfart. Peter Thorning (tv.) tiltræder som bestyrelsesformand i virksomheden.

For at styrke ledelsen af den familieejede virksomhed har fynske Fiberline besluttet at gennemføre en rokade. Den betyder, at Ole Arenfeldt Jensen bliver ny adm. direktør og Peter Thorning ny bestyrelsesformand.

Del:

Fiberline Composites er inde i en positiv vækstfase, og for at understøtte den udvikling og optimere kerneforretningen har Fiberline valgt at udnævne den nuværende bestyrelsesformand Ole Arenfeldt Jensen til ny adm. direktør. Ole Arenfeldt Jensen har siddet i Fiberlines bestyrelse siden 2006 og har fra 2008 været formand for bestyrelsen.

Ved samme lejlighed træder den hidtidige adm. direktør og medejer Peter Thorning ind som ny bestyrelsesformand. Peter Thorning har de seneste år stået i spidsen for en kraftig vækst og gennemført to centrale strategiske Joint Ventures med hhv. Mitsubishi Chemical Corporation (JP) og Schöck (DE).

For at hæve virksomhedens industrialiserings-niveau, møde de stigende krav fra markedet og ikke mindst øge indtjeningen for at finansiere den videre vækst har Fiberline besluttet sig for rokaden.

Den nyudnævnte adm. direktør Ole Arenfeldt Jensen fortæller:

– Jeg kender Peter og familien Thorning og er imponeret over deres indsigt, engagement og innovative DNA. Samtidig har Thorning-familien nogle stærke etiske og menneskelige værdier, som jeg sætter stor pris på. Jeg er meget taknemmelig og glad for den store tillid, som familien Thorning viser mig, og jeg glæder mig til udfordringerne og samarbejdet.

Peter Thorning supplerer:

– Ole kender Fiberline indgående fra sine mere end 10 år i virksomhedens bestyrelse. Hans erfaringer med succesfuldt at drive større industrivirksomheder sammen med hans tilgang til ledelse og de værdier den er baseret på, gør Ole til et ideelt valg til at stå i spidsen for Fiberline. På familiens vegne glæder jeg mig meget over, at Ole har sagt ja til at tage denne udfordring op, og jeg ser frem til sammen med Ole at fortsætte og accelerere den positive udvikling, som Fiberline er inde i.