Reportage fra Råvaresektionens sommermøde

Der var tid til et enkelt fællesbillede på Christiansborgs berømte trappe inden sommermødets start.

Den 8. juni deltog 25 repræsentanter fra Plastindustriens Råvaresektion i et socialt sommermøde, der både bød på en omvisning på Christiansborg og en oplevelsesrig food tour rundt i København. Vi har samlet de bedste billeder fra arrangementet.

Del:

Plastindustriens Råvaresektion samlede den 8. juni 25 deltagere til et socialt sommermøde, hvor vejret heldigvis artede sig nogenlunde, da en stor del af programmet bød på udendørs aktiviteter.

Imidlertid startede arrangementet dog indenfor på Christiansborg, hvor folketingsmedlem Laura Lindahl (LA) viste deltagerne rundt, og der blev bl.a. gjort stop i Vandrehallen, LA’s gruppeværelse og naturligvis i selve Folketingssalen. Undervejs var der lejlighed til at høre Laura Lindahl fortælle om tilværelsen som parlamentariker og de helt særlige arbejdsforhold, der kendetegner Folketinget.

Dernæst blev gruppen afhentet af to guider fra Foods of Copenhagen, der har specialiseret sig i at arrangere unikke madture rundt i København, så der er mulighed for at afprøve forskellige kulinariske indslag, som man måske normalt ikke ville støde på.

Råvaresektionens food tour bød bl.a. på indtagelse af insekter, servering af mad kokkereret på en cykel i H.C. Ørstedsparken, duft til parfume lavet på flæskesvær og meget mere. Arrangementet blev afsluttet på Cafe Gammeltorv til en klassisk omgang dansk æblekage.

Se billeder:

Nedenfor har vi samlet udpluk af billeder fra arrangementet.