Tilmelding til Plastråvaredagen 2016 er åben

Den 27. april inviterer Plastindustriens Råvaresektion, Plastindustriens Designklub og IDA Polymer til dette års udgave af Plastråvaredagen, som finder sted på Designskolen Kolding. Det er gratis at deltage i arrangementet, der er målrettet designere, ingeniører, studerende og plastbranchen generelt.

Del:

Næsten to hundrede mennesker deltog da Plastråvaredagen første gang blev afholdt i efteråret på Københavns Erhvervsakademi på Nørrebro, og nu rykker Plastråvaredagen altså til Jylland, hvor Designskolen Kolding er vært.

 Arrangementet i år foregår den 27. april i tidsrummet 10.00-16.00, og det er gratis at deltage!

Plastråvaredagen er bl.a. målrettet designere, ingeniører, arkitekter, studerende og plastproducenter. Og der vil være rig mulighed for at opleve branchens eksperter demonstrere de nyeste plasttyper.

Du kan mærke og opleve materialernes egenskaber, stille spørgsmål og få direkte adgang til at netværke med specialisterne idet en del af arrangementet afvikles som en uformel markedsdag/mini-messe. Her vil der blive uddelt materialeprøver, datablade, prøveemner og meget mere.

Derudover er der dagen igennem oplæg fra både designere og råvareleverandører om, hvordan du arbejder med plast i praksis og præsentation af konkrete designcases, hvor du kan høre om både succeser og fodfejl i designprocessen.

Programmet er ved at blive udarbejdet, men vi har allerede nu indgået aftaler med oplægsholdere, der bl.a. vil fortælle om nye og banebrydende bæredygtige plastmaterialer.

Følg med her på Plast.dk, hvor vi løbende vil opdatere med flere detaljer om Plastråvaredagen.

LÆS MERE: Se billeder fra Plastråvaredagen 2015

Råvareleverandører er klar som udstillere

Som nævnt er en central del af Plastråvaredagen en uformel mini-messe, hvor medlemmer af Plastindustriens Råvaresektion er med som udstillere.

I skrivende stund har følgende virksomheder bekræftet deres deltagelse:

  • Aage Vestergaard Larsen A/S
  • Bewi Styrochem
  • Biesterfeld Nordic AB
  • DuPont Denmark ApS
  • Erteco Rubber & Plastics AB
  • Plastcom A/S
  • Polykemi ApS
  • Weile Plast ApS

Listen bliver løbende opdateret i takt med, at nye virksomheder tilmelder sig. Dette sker via kontakt til Råvaresektionens sekretær Lars Friis Farsøe: lff@plast.dk/42332811.