Prisvinder på scenen til verdens største videnskabelige kompositmesse

I midten af juli fandt verdens største videnskabelige kompositkonference ICCM 20 sted i Bella Centret. På konferencen uddelte Plastindustriens Kompositsektion den prestigefyldte Forsknings- og Uddannelsespris til den 29-årige Ismet Baran.

Del:

ICCM20 er verdens største og førende kompositmesse for forskere, ingeniører og designere, så der var fulde huse, da konferencen foregik i Bella Centret i midten af juli.

I omegnen af 2000 abstracts var på forhånd blevet indsendt, hvilket medførte et tætpakket program med oplæg og posterpræsentationer for de mange deltagere, der kom fra hele verden.

Plastindustriens Kompositsektion benyttede konferencen til at markere dette års uddeling af sektionens prestigefyldte Forsknings- og Uddannelsespris, der hvert år bliver givet til en talentfuld forsker.

Fra en af konferencens hovedscener overrakte Kompositsektionens formand Klaus Kamper (Jupiter Group) prisen til dette års vinder den 29-årige Ismet Baran.

Stor succes med publikation

Klaus Kamper gav bl.a. følgende begrundelse for, at prisen i år blev tilddelt til netop Ismet Baran:

– Kompositsektionens bestyrelse har valgt at tildele prisen til Ismet Baran, der i sit PhD projekt på DTU har udført industrirelevant modelleringsarbejde, som omhandler pultrudering. Ismet har ydet en ekstraordinær publikationsindsats i forbindelse med sit studie og har således publiceret 21 artikler om emnet, hvilket er 5-7 gange flere artikler end hvad der normalt kræves.

Dernæst fremlagde Ismet Baran hovedkonklusionerne fra sit PhD projekt, der bærer titlen ’Modelling the pultrusion process of off shore wind turbines blades’. I dag er Ismet Baran tilknyttet universitetet i Twente som assistant professor.

En række af Plastindustriens medlemmer støttede ICCM20 med et sponsorat:

  • Force Technology
  • Jupiter Group
  • New-Coat
  • LM Wind Power
  • Fiberline Composites
  • Plastindustriens Kompositsektion