SIDSTE CHANCE: Deltag i Kompositsektionens årsmøde den 12. juni

Ikke-kategoriseret

Kompositsektionens årsmøde bliver i år afholdt den 12. juni på Hindsgavl Slot i Middelfart. Programmet giver rig mulighed for at blive fagligt inspireret samtidig med, at du kan netværke med andre aktører i kompositbranchen. Sidste chance for tilmelding er onsdag den 4. juni!

Del:
Tilmeld dig her!

Hvornår: 

12. juni 2014

 

Download det fulde program her.

 

Arrangementet starter med frokost kl. 12.00.

 

Pris: 

  • Kr. 450 (årsmøde inkl. forkost) 
  • Kr. 1100 (årsmøde inkl. frokost og middag)
  • Kr. 2050 (årsmøde inkl. frokost, middag og overnatning).

 

Alle priser er inklusiv moms.

 

Hvor: 

Hindsgavl Slot, Middelfart.

Deltag i Kompositsektionens årsmøde og generalforsamling den 12. juni i de smukke omgivelser på Hindsgavl Slot i Middelfart. Deadline for tilmelding er den 4. juni!

Programmet byder blandt på inspirerende faglige oplæg, sejllads på Lillebælt og en god middag. Alt sammen i godt selskab med andre repræsentanter fra den danske kompositbranche.

Dagen indledes med en let frokost klokken 12.00, hvorefter at Kompositsektionen afholder en kort generalforsamling forud for årsmødets faglige program:

  • Lars Blom, Plastindustrien

Ved årsskiftet iværksatte Plastindustrien et nyt projekt med titlen 'Sikker brug af kemikalier', der skal klæde plastforarbejdende virksomheder bedre på til at håndtere farlige kemikalier i produktionen.

Helt konkret skal projektet – der bliver færdiggjort i løbet af 2014 – bl.a. udmunde i to gå-hjem-møder og i nyt informationsmateriale, hvor målgruppen særligt er medlemmer af Kompositsektionen. 

Lars Blom, der er Plastindustriens tovholder på projektet, vil på årsmødet løfte sløret for, hvor langt projektgruppen bag 'Sikker brug af kemikalier' er nået. 

  • Henrik Kolstad & Mette Skovgaard Christensen, Aarhus Universitet 

Er der sammenhæng mellem udsættelse for styren i glasfiberindustrien og kræft? Henrik Kolstad præsenterer sit mangeårige arbejde med at undersøge om der er en sammenhæng mellem eksponering for styren som ansat i den danske glasfiberindustri og kræftsygdomme.

Oplægget omfatter også en status på STRIKT-forskningsprojektet, som flere af Kompositsektionens medlemmer har bidraget til og som forventes afsluttet i 2015.

Mette Skovgaard Christensen er den ph.d.-studerende, der er involveret i STRIKT-forskningsprojektet, som skal afdække heldbredsmæssige konsekvenser af styreneksponeringer i glasfiberindustrien.  

  • Jens Zangenberg Hansen, DTU Vindenergi og LM Wind Power A/S

Tidligere i år blev Jens Zangenberg Hansen udvalgt af Kompositsektionens bestyrelse som dette års vinder af sektionens Forsknings- og Uddannelsespris foran et felt af mange kvalificerede kandidater. 

LÆS MERE: Jens Zangenberg Hansen modtager prestigefyldt pris

Jens Zangenberg Hansen blev tildelt æren på baggrund af et erhvervsPhD-projekt, der blev udfærdiget i samarbejde med LM Wind Power A/S, hvor Jens Zangenberg Hansen i dag er ansat.

I sit oplæg vil Jens Zangenberg Hansen fortælle om hovedkonklusionerne i sit projekt, der bl.a. omhandler fiberarkitektur og udmattelsesbrud. Projektet er blevet rost til skyerne i videnskabelige kredse, og Jens Zangenberg Hansen har fået publiceret flere artikler i videnskaber tidsskrifter.

  • Bent Grelk, Grelk Consult 

Bent Grelk er i dag selvstændig rådgivende ingeniør med over 30 års erfaring i materialeegenskaber og teknologi. Tidligere har Bent Grelk været tilknyttet bl.a. Teknologisk Institut, Cowi og Rambøll.

I sit oplæg vil Bent Grelk bl.a. fortælle om byggematerialer som beton og natursten i relation til visse kritiske langstidsegenskaber, eftersom der er mange problemstillinger for anvendelse af polymere i byggeriet, der ofte er sammenlignelige med såvel beton som natursten.

Bent Grelk vil også give konkrete eksempler på brugen af polymere i byggeri i forhold til f.eks. lim, fugemasse og monteringsmetoder. Derudover vil Bent Grelk også give sit bud på, hvorfor kompositter tilsyneladende ikke er mere anvendt i byggeriet end tilfældet er i dag. 

 

LÆS MERE: Se det fulde program

 

Sejltur på Lillebælt og god middag

Eftermiddagen sluttes af med en hyggelig sejltur på Lillebælt klokken 17.00 med snacks og drikkevarer, hvorefter det klokken 19.00 er tid til at nyde en dejlig tre-retters menu i restauranten på det stemningsfyldte Hindsgavl Slot.

LÆS MERE: Sejlture på Lillebælt

 

Kom og brug en eftermiddag/aften på at blive opdateret på branchens vigtige temaer og benyt samtidig lejligheden til at nyde det kollegiale og sociale samvær i sektionen. Der er mulighed for overnatning i forbindelse med arrangementet. 

Tilmelding skal ske senest den 4. juni 2014 via dette link

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Plastindustrien.

SE MERE: Galleri – Hindsgavl Slot

 

Annonce… ###REKLAME###