Innovativ plastvirksomhed fyldte rundt

Ikke-kategoriseret

I midten af maj var der fulde huse hos HBN-Teknik i Ringsted, der havde indbudt til reception i anledning af virksomhedens 40 års jubilæum. Blandt gæsterne var bl.a. Ringsted Kommunes borgmester, der var fuld af ros til både virksomheden og ikke mindst til direktør i HBN-Teknik Kim Villadsen.

Del:

Der var fyldt med gæster hos HBN-Teknik A/S i Ringsted den 15. maj, da virksomheden havde inviteret til 40 års jubilæumsreception. 

 

Blandt receptionsgæsterne var Plastindustriens seniorkonsulent Lene Holmskov og Ringsted Kommunes borgmester Henrik Hvidesten (V). Sidstnævnte tog ordet til receptionen, og borgmesterens tale indeholdte mange roser til både HBN Teknik og til virksomhedens direktør Kim Villadsen:

– HBN-Teknik er en virksomhed, der i den grad trodser udfordringerne. I har vækst i beskæftigelsen – og Kim har fortalt mig, at der er flere lokale jobs på vej, så det ser vi frem til. Og så eksporterer I jo stort set, alt det I laver. Og I udvikler i den grad jeres produkter og jeres produktion. HBN-Teknik er på den måde – på mange måder – en virksomhed, som vi i Ringsted kan og bør se op til. Og at I er en virksomhed, som vi ser op til, vil jeg meget gerne slå helt fast, sagde borgmester Henrik Hvidesten og fortsatte med de rosende ord:

– Jeg vil også gerne takke dig, Kim Villadsen, for dit engagement her lokalt, hvor du flere gange har åbnet fabrikken for os fra kommunen. Og så vil jeg gerne takke dig for, at du over for mig har anerkendt kommunens hurtighed og smidighed omkring jeres byggeprojekter med den nye fabriksbygning. Sådan skal det selvfølgelig være fra vores side, når en lokal virksomhed har vokseværk. Tillykke med dagen – jeg glæder mig til, at vi skal fejre 40 år mere for HBN-Teknik i Ringsted i 2054!

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

HBN-Teknik er lig med innovation og udvikling

HBN Teknik A/S er kendt som en innovativ plastvirksomhed – der bl.a. producerer luftfjederklokker og trykluftstanke til kommercielle køretøjer – beskæftiger over i dag 60 ansatte og flere er på vej.

LÆS OGSÅ: HBN-Teknik vokser og vokser

Virksomheden har i de senere år oplevet en markant vækst i antallet af kunder, hvilket i høj grad skyldes en klar strategi. Det har virksomhedens direktør Kim Villadsen fortalt i et tidligere interview til Plast.dk: 

– Normalt som underleverandør til den kommercielle transportindustri, så bliver man indkaldt til et møde af kundens konstruktionsafdeling. Her får man et sæt tegninger, man får at vide, hvilken maskine man skal bruge, og hvor mange gram af hvilket materiale der går i. Til sidst fortæller de en, hvor meget man må tjene, 

– Sådan arbejder vi ikke. Vi udvikler selv produktet, vi investerer i maskineriet, vi får udviklet særlige materialer i samarbejde med underleverandører, vi tester selv, og når vi så mener, at produktet er klar, så tilbyder vi det til de forskellige mulige aftagere. Det giver os en unik position.

LÆS MERE: HBN-Teknik – Plastspecialister giver lavere omkostninger og mere tilfredse kunder

I dag beskæftiger HBN Teknik A/S over 60 medarbejdere, men forventningen er at det tal stiger væsentligt i løbet af de kommende år.