Indstil din virksomhed til en CSR Environment Prize

Ikke-kategoriseret

Gør din virksomhed noget nyskabende og ekstraordinært i forhold til miljøteknologiske løsninger? Så er du måske den kommende vinder af den prestigefyldte CSR Environment Prize, der bliver uddelt til efteråret. Der er åbent for indstillinger til prisen frem til den 4. juli.

Del:

CSR Environment Prize går i år til den mest effektfulde miljøløsning. Det kan være en miljøteknologisk løsning, et miljøvenligt produkt, optimerede produktionsprocesser eller en grøn forretningsmodel, der understøtter bæredygtig produktion og forbrug. Løsningen skal være på markedet og må meget gerne have udbredelsespotentiale. 

Få mere at vide: 

 

En effektfuld miljøløsning, er en løsning, der løser relevante miljøproblemer. Det kan f.eks. være en innovativ løsning, en ressourceeffektiv løsning, eller en løsning, der handler om optimering af produktionsprocesser.

CSR Environment Prize har tre hovedfokusområder som lægges til grund for vurderingen af indstillinger, herunder ses på i hvor høj grad nøgleordene er opfyldt.

De nøgleord der ligger til grund for prisen er:

  • Effektfuld miljøløsning
    Er der et betydeligt potentiale for miljøforbedringer? Hvilken effekt har løsningen f.eks. ift. reduceret materialeforbrug, mindsket miljøpåvirkning, eller mere miljøvenlig adfærd etc.? 
  • Bredde
    Kan løsningen bruges af mange, hvor stor er muligheden for udbredelse og er der f.eks. eksport potentiale?
  • Nyskabelse og ”Anvendelsesparathed”
    Hvor nyskabende er løsningen, hvor retningssættende den er for grøn omstilling?

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Indstil en virksomhed

Hvis du kender til en virksomhed, der lever op til kriterierne for CSR Environment Prize, så tøv ikke med at indstille virksomheden via dette link.

Deadline er den 4. juli – selve uddelingen af prisen sker ultimo oktober 2014.