’Lets talk realistically about plastic’: Flere kampagnefilm findes på engelsk

Vidste du, at meget af indholdet i Plastindustriens kampagne ’Realistisk om plast’ også findes på engelsk? Målet er nå bredere ud med kampagnens budskaber og sikre, at kampagnen også er relevant for de mange danske plastvirksomheder, som kommunikerer på engelsk med deres kunder og leverandører.

Del:

Mange af filmene og det øvrige indhold introduceret i kampagnen ’Realistisk om plast’ eksisterer både på dansk og engelsk.

Det engelsksprogede indhold er produceret for at at nå bredere ud med kampagnens budskaber og sikre, at kampagnen også er relevant for de mange danske plastvirksomheder, som kommunikerer på engelsk i dialogen med kunder og leverandører.

Ligeledes ønsker vi, at alle engelsksprogede medarbejdere i plastbranchen kan få indblik i kampagnen og tage del i plastdebatten.

Del kampagnen med dit engelsksprogede netværk

Utrolig mange plastvirksomheder og medarbejdere i branchen har støttet op om kampagnen ved fx at dele videoer og animationsfilm på de sociale medier.

Du kan hjælpe med at sprede kampagnens budskaber ved at dele det engelske indhold med dit engelsksprogede netværk.

Blandt det oversatte indhold er alle grafikker til de sociale medier, animationsfilmene ‘Can you imagine a world without plastic?’ og ‘Plastic contributes to our everyday lives in many ways. Here are some’ og kampagnefilmen nedenfor.

I kampagnens digitale indholdskalender kan du nemt downloade alle de engelske elementer.

Er du medlem af Plastindustrien og ønsker du at få (gen)fremsendt linket til den digitale indholdskalender, kan du skrive til Plastindustriens kommunikationschef Lars Hall Bæk Farsøe: lff@plast.dk.

Abonnér på Plastindustriens YouTube-kanal og få et overblik over alle film i kampagnen.