Konference om 3D-print og additiv fremstilling i plast

Den 11. november afholder ATV-SEMAPP en stor konference om 3D-print og additiv fremstilling inden for plastområdet. En lang række danske og udenlandske eksperter vil fortælle om den seneste teknologiske udvikling og de nyeste produktionsmuligheder. Plastindustrien er medarrangør.

Del:

ATV-SEMAPP inviterer den 11. november til en spændende konference, der sætter fokus på den nyeste udvikling inden for 3D-print og additiv fremstilling.

Plastindustrien, DTU, IDA, Radiometer og Futation er gået sammen i regi af ATV-SEMAPP, og parterne har tilrettelagt en rigtig ambitiøs temadag med oplægsholdere fra industrien. De kommer med svar på teknologiens stadie og forventede rolle fremover.

Derudover kan du møde flere maskin- og serviceleverandører i arrangementets udstillingsareal.

Arrangementet berører de fleste væsentlige emner, og byder på aktuelle cases om additiv serieproduktion, conformal cooling af sprøjtestøbeværktøjer, sprøjtestøbning i printede værktøjer mv.

Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien, har været med til at tilrettelægge programmet.

Han fortæller om baggrunden for konferencen:

– Hvad skal man mene om 3D print? Hvilke trusler rummer teknologien og hvilke muligheder for nye forretningsområder og optimering af eksisterende giver den? Disse spørgsmål bliver vi ofte stillet i Plastindustrien, og nu har vi lavet et arrangement, hvor dem, der ved noget, får lov at svare. Den eneste man kan sige med sikkerhed er, at 3D print er kommet for at blive, og at det bliver et fantastisk arrangement.

Konferencen ‘Additive Manufacturing for the Plastic Industry’ bliver afholdt i Industriens Hus i København.

Deltagerprisen for medlemmer af Plastindustrien er 2.050 kr. (normalpris er 2.575). Der er også mulighed for at tilmelde sig til en lavere pris, såfremt man er studerende.

LÆS MERE: Program inkl. oplægsholdere for Additive Manufacturing for the Plastic Industry