Emballagevirksomhed i Odense har fået ny direktør

René Normann Christensen er ny koncerndirektør i Plus Pack A/S. En tung turn-around kapacitet med solid branchemæssig erfaring og et internationalt udsyn lyder skudsmålet.

Del:

1. januar satte René Normann Christensen sig i direktørstolen i Odense-virksomheden Plus Pack A/S, der har specialiseret sig indenfor plast- og aluemballage til fødevarer.

Han erstatter Christian Engsted, som i kraft af sin position som bestyrelsesformand har fungeret som midlertidig direktør i Plus Pack siden sommeren 2013, hvor den tidligere direktør Carl Trock fratrådte.

Christian Engsted fortsætter som bestyrelsesformand. Han forklarer om ansættelsen af den ny direktør:

– Bestyrelsen har lagt særlig vægt på, at René er en tung turn-around kapacitet, har solid branchemæssig erfaring og et internationalt udsyn. René tiltræder på et tidspunkt, hvor organisationen har sat alle sejl for at implementere en plan, der skal vende de seneste års negative resultatudvikling og genetablere et fornuftigt indtjeningsgrundlag i Plus Pack. Det er en plan, som kræver en høj grad af eksekveringsevne. Jeg er overbevist om, at René kan bidrage væsentligt til at løfte denne opgave.

Vil vende udviklingen

Plus Pack kom ud af 2013 med underskud på 30 mio. kr. før skat. Det vil René Normann Christensen lave om på:

– Min vigtigste opgave er hurtigt at sikre, at vi får vendt udviklingen, så Plus Pack kommer tilbage på rette spor. På baggrund af vor allerede etablerede ”Back to Basics”-plan forventer jeg hurtigt at få skabt et strategisk fundament for en robust fremtid. Det skabes selvsagt ikke på en uge, og det er også for tidligt for mig at komme nærmere ind på elementerne i den plan og opgave, som Plus Pack har sat gang i. Men jeg kan sige, at vi allerede er i fuld gang med at implementere en række forandringer og det ser fornuftigt ud, siger René Normann Christensen.

René Normann Christensen er 43 år og kommer fra den engelske koncern Linpac’s europæiske divison, Linpac GmbH i Bremen. Her har har haft ansvaret for salgsregionerne i Nordvesteuropa og koncernens østeuropæiske division med ca. 575 medarbejdere og tre fabrikker. Før Linpac har han fungeret som ansvarshavende site manager og salgsdirektør i Schur Flexibles Tyskland og administrerende direktør i det australsk ejede Amcor’s schweiziske selskab, Amcor Flexibles Schüpbach.

Privat bor Normann Christensen i Flensborg med sin kone og tre børn. Det er planen, at han inden sommeren 2014 flytter inden for normal pendler-afstand af Plus Packs hovedkvarter på Energivej i Odense.