EU-debat på Plastdagen 2024

Fire kandidater til Europa-Parlamentsvalget skal debattere plast i EU på Plastdagen d. 30. maj. Gertrud Højlund styrer debatten.

Del:

Når Plastindustrien åbner dørene til Plastdagen d. 30. maj sker det blot en uge før valget til Europa-Parlamentet. Derfor har Plastindustrien i år sat EU på programmet for Plastdagen og inviteret 4 kandidater, der stiller op til Europa-Parlamentsvalget for hver deres parti.

I en times debat skal de diskutere aktuelle spørgsmål relateret til plastdagsordenen. Emnerne for debatten vil blandt andet være EU’s emballageforordning, den globale plasttraktat samt regeringens annoncerede plasthandlingsplan.

Debatten styres af Gertrud Thisted Højlund, der er moderator på Plastdagen 2024.

De fire paneldeltagere er:

 

EU er afgørende

Kommunikationschef i Plastindustrien, Martin Skajaa Wøldike, siger:

– Lovgivning på plastområdet rækker langt ud over de danske grænser. Her er EU afgørende, når der skal træffes vigtige beslutninger for fremtiden. Med et valg til Europa-Parlamentet blot en uge efter Plastdagen er det en god lejlighed til at debattere nogle af de vigtigste dagsordener for vores branche. Vi er derfor glade for at kandidaterne har sagt ja til at deltage i Plastdagen.

Se hele programmet og tilmeld dig Plastdagen 2024 her.