Aage Vestergaard Larsen søger medarbejdere til betjening af pelleteringsanlæg

AVL starter en ny produktionslinje op og søger derfor 3-4 nye medarbejdere, der skal indgå i et fast team til betjeningen af pelleteringsanlæget. Anlægget vil køre i døgndrift fra mandag til fredag, der er derfor tale om både dag-, aften- eller nathold.

Del:

Til AVL’s nye team i Mariager ser virksomheden gerne, at du har truck-certifikat og erfaring med truckkørsel. Har du kendskab til betjening af ekstrudering vil det være en fordel, men ikke et krav da grundig oplæring vil finde sted.

Er du klar til en spændende udfordring med genanvendelse af plast, et arbejdsmiljø med fart på og god stemning, så er nu måske virksomhedens nye kollega. Hos AVL møder alle hinanden med respekt og åbenhed, og alle bidrager til en hjælpsom tone.

Du kan forvente en travl og dynamisk arbejdsplads med 60 dedikerede kollegaer, hvor arbejdsmiljø og sikkerhed er noget, der prioriteres højt.

Ansøgning og kontrakt

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til HR- og Økonomichef Kasper Knudsen på kk@avl.dk.

Virksomheden holder løbende samtaler og lukker stillingen, så snart de rette medarbejdere er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Jørn H. Knudsen, på tlf.: 40 85 89 73

Arbejdssted: Mariager.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Om virksomheden

Aage Vestergaard Larsen A/S har siden 1972 genanvendt plast, og virksomhedens 60 medarbejdere håndterer årligt 15.000 tons plastaffald, hvor 97% kommer tilbage til den plastproducerende industri som en ny plastråvare. I dag er Aage Vestergaard Larsen A/S nordens største genanvender med speciale inden for mekanisk genanvendelse.