Termoplastsektionen er konstitueret

Sektionen for termoplastproducerende virksomheder har holdt konstituerende møde. Ny formand er Per G. Jørgensen fra Bogense Plast.

Del:

I november vedtog Plastindustriens Sprøjtestøbesektion og Sektionen for Ekstrudering og Termoformning en sammenlægning af de to sektioner. Den nye sektion har netop holdt konstituerende møde og navnet på sektionen er faldet på Sektionen for termoplastproducerende virksomheder – i daglig tale blot termoplastsektionen.

På det konstituerende møde blev Per Grunddal Jørgensen fra Bogense Plast valgt som formand og Knud-Erik Skov-Thuesen fra ST Plast valgt som næstformand. Per Grunddal Jørgensen sad tidligere i bestyrelsen for Plastindustriens Sprøjtestøbesektion mens Knud-Erik Skov-Thuesen repræsenterede Sektionen for Ekstrudering og Termoformning.

Sektionens nye formand, Per Jørgensen siger:

– Jeg er glad for, at den nye sektion nu er en kendsgerning, og ser frem til at bære stafetten videre efter de to afgående sektionsformænd, Kenny og Knud-Erik. Jeg ser især frem til et godt samarbejde til gavn for sektionens medlemmer, og nu går arbejdet i gang med at planlægge de kommende møder og aktiviteter.

Næstformand, Knud-Erik Skov-Thuesen siger:

– Per og jeg repræsenterer hver især de tidligere sektioner for henholdsvis sprøjtestøbning og termoformning og ekstrudering. Med denne nye sektion får vi mulighed for at fokusere mere på de mange fælles aktiviteter end de få forskelle på de tidligere sektioner. Jeg glæder mig til sammen med Per at arbejde for at den nye termoplastsektion kan tilbyde medlemmerne nogle interessante og relevante aktiviteter.