Hvem skal vinde Danish Composite Award 2024?

Ph.d. Justine Beauson modtog Danish Composite Award 2023 for forskning i genanvendelse af vindmøllevinger. På Kompositsektionens årsmøde 2023 lykønskede formand, Claus Kamper, hende med prisen.

Plastindustriens Kompositsektion er på udkig efter de personer, der skal med i opløbet om den præstigefulde kompositpris Danish Composite Award.

Del:

Plastindustriens Kompositsektion uddeler igen i 2024 en pris til én eller flere studerende, der har fuldendt et afgangsprojekt eller tilsvarende i 2023, hvori anvendelse af kompositmaterialer indgår som et væsentligt element.

Formålet med prisen er at fremme kendskabet til – og interessen for – kompositmaterialer blandt studerende og samtidig styrke samarbejdet med landets uddannelsesinstitutioner.

Prisen består af et diplom samt én følgende:

Deltagelse i JEC World Composite Show Europe i Paris  5.-7. marts 2024 (fly, hotel, adgang til JEC, 300 € i lommepenge). NB: max 15.000 kr. i alt. Eller:

7.500 kr. (B-indkomst)

Projekt og prismodtager offentliggøres her på hjemmesiden i løbet af foråret 2024, når bedømmelsesudvalget har fundet vinderen og så snart prismodtageren har fået besked.

Prismodtageren inviteres desuden til at deltage i Kompositsektionens årsmøde i maj 2024, hvor der er mulighed for at præsentere vinderprojektet.

Se tidligere vindere af Danish Composite Award.

Retningslinjer for indstilling:

Afgangsprojektet eller tilsvarende skal være afsluttet i 2023 fra en dansk uddannelsesinstitution.

Kandidater indstilles af hoved- eller medvejleder.

Indstillingen skal senest 1. marts 2024 sendes til Plastindustriens sekretariat, Rasmus Grusgaard, rg@plast.dk.

Indstilling skal omfatte:

  • Navn på kandidat(er)
  • Uddannelsesinstitution
  • Projekttype
  • Titel og navn på indstiller
  • Kort beskrivelse af projekt (max 1.500 anslag)
  • Motivering af indstilling – se også retningslinjer for tildeling (max 1.500 anslag)

Retningslinjer for tildeling:

Prisen er henvendt projekter, hvori anvendelse af kompositmaterialer indgår som et væsentligt element.

Der vil blive lagt vægt på projekter med stor betydning for kompositindustrien i form af forskningshøjde eller udbredelse af kendskab til kompositmaterialer.

Dertil vil der blive lagt vægt på kreativitet samt originale ideer med en væsentlig nyhedsværdi i projektets resultater, og projektet bør være bedømt til en karakter væsentligt over middel.

Bedømmelsesudvalget for tildeling af prisen udgøres af Kompositsektionens bestyrelse.

Hvis bedømmelsesudvalget vurderer, at der ikke er kvalificerede projekter, kan udvalget beslutte ikke at uddele prisen i det pågældende år.

Læs alle retningslinjerne (dansk og engelsk) her: Danish-Composite-Award-2024