Ny formand valgt på Maskin- og Værktøjssektionens julemøde

Maskin- og Værktøjssektionens julemøde og generalforsamling blev afholdt på det nyåbnede Classic Car House i Lyngby nord for København.

Administrerende direktør i Arburg, Michael Kylling, blev valgt som ny formand, da Plastindustriens Maskin- og Værktøjssektion holdt generalforsamling og julemøde den 28. november.

Del:

Årets julemøde og generalforsamling i Maskin- og Værktøjssektionen blev holdt på det nyåbnede Classic Car House i Lyngby nord for København. Her fik deltagerne først en rundvisning på det spændende bilmuseum, der blandt andet bød på historier om de mange ældre biler; for eksempel en Rolls Royce, der transporterede Winston Churchill, da han i 1950 var i Danmark for at modtage Elefantordenen.

Under rundvisningen på museet var der rig lejlighed til at se nærmere på de mange biler. Her er det sektionens nye formand, Michael Kylling, der sidder bag rattet.

Efter rundvisningen på museet begyndte generalforsamlingen.

Sektionens formand, Jens Thor Hansen, adm. direktør i Engel Nordic takkede af efter flere år på posten. Han bliver afløst af adm. direktør i Arburg, Michael Kylling.

Jens Thor Hansen har i sin tid som formand for Maskin- og Værktøjssektionen altid budt ind med god styring og forslag til spændende aktiviteter for sektionens medlemmer.

Jens Thor Hansen takkede af som formand for bestyrelsen i Maskin- og Værktøjssektionen. Han afløses af Michael Kylling, adm. direktør i Arburg.

Også næstforkvinde Anke Englmayer, direktør i Englmayer A/S, stopper på posten. Anke Englmayer er fortsat observatør i Værktøjsindustrien i Danmark (VID) for at sikre sammenhængen til Plastindustrien og sektionens arbejde.

Både Jens Thor Hansen og Anke Englmayer bliver siddende i Maskin- og Værtøjssektionens bestyrelse, og Jens Thor Hansen fortsætter som næstformand.