Mindeord for Preben Skaaning

Grundlægger og direktør af Granudan, Preben Skaaning, er gået bort efter længere tids sygdom.

Del:

Preben  startede i plastbranchen i 1968 og var i 1970’erne en af pionererne i branchen, der tilbød tekniske løsninger til glasfiberindustrien. Han tilbragte næsten 30 år hos Monofiber A/S inden han i 1998 tog springet og blev selvstændig med stiftelsen af Granudan.

Granudan leverer løsninger til formvedligehold i blandt andet komposit- og vindmølleindustrien.

Med opstarten af Granudan indledte Preben en ny æra indenfor overfladebehandling af forme til kompositindustrien. Det gjorde han med et nyt, miljøvenligt og vandbaseret system til behandling af forme.

Gennem sine stærke relationer, store netværk i branchen og store tekniske viden opbyggede Preben en stor tillid hos sine kunder, og hans personlighed er fortsat dybt forankret i Granudans nuværende tilgang til markedet.

Prebens sønner har de seneste år overtaget ledelsen af familievirksomheden.

I et mindeord om sin far skriver Morten Skaaning:

”Det er med stor sorg, at vi må meddele, at vores grundlægger, nære kollega og frem for alt elskede far, Preben Skaaning, er gået bort efter en hård, men modig kamp mod kræft. Vi er overbeviste om, at både kunder, kolleger og nære venskaber inden for industrien vil savne hans glade og humoristiske selskab, hans utrolige dedikation og hans urokkelige vilje og engagement for at lykkes.”

Preben Skaaning bisættes i Frederikssund d. 10. november.