Schoeller Plast søger produktudvikler

Virksomheden Schoeller Plast søger en erfaren og kompetent produktudvikler med forståelse for en cirkulær verden i plast.

Del:

Schoeller Plast er i vækst og ønsker at styrke og udvide sit hold af medarbejdere med en erfaren og kompetent produktudvikler. Virksomheden er engageret i at fremme den bæredygtige udvikling og bidrager til overgangen til en grøn og cirkulær fremtid ved hjælp af sine genbrugelige emballager og produkter. Bæredygtighed har høj prioritet for både virksomheden og dens kunder.

Om stillingen

Som produktudvikler hos Schoeller Plast får du 56 dygtige kollegaer, og du skal i samarbejde med virksomhedens produktudviklingschef bidrage til udvikling af egne produkter og bistå virksomhedens mange gode kunder med kompetent rådgivning, når I hjælper med at produktmodne nye emner. Du får en vigtig rolle i teamet, hvor der vil være afveksling mellem selvstændige opgaver og involvering i tværorganisatoriske projekter – opgaverne spænder fra mindre produkttilpasninger til egentlig produktudvikling.

Arbejdsopgaverne omfatter

 • Udviklingsopgaver fra modning af idé til færdigt produkt
 • Optimering og tilpasning af eksisterende produkter
 • Projektledelse
 • Konstruktionsopgaver og kundetilpassede løsninger
 • Samarbejde med indkøb- og kvalitetsafdeling omkring udvælgelse af leverandører
 • Godkendelse af nyudviklede og tilpassede produkter i samarbejde med kvalitetsafdelingen

Dine kompetencer

 • Du er udadvendt og en god relationsskaber
 • Du har teknisk flair og er vant til IT
 • Du er desuden kendt for at yde den bedste rådgivning og har stor faglig og kompetent tilgang til hvert enkelt projekt
 • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale
 • Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemmelse
 • Du kommunikerer kompetent og bevarer overblikket selv i travle peioder

At være nytænkende, innovativ og proaktiv er bestemt et plus. Virksomhedens forventer, at du er særdeles fortrolig med SolidWorks. Du skal gerne have viden om værktøjskonstruktion til sprøjtestøbning og termoplast.

Om virksomheden

Schoeller Plast er en lokal dansk virksomhed med globale rødder. Ejet af familien Schoeller og med mere end 50 års erfaring alene i Danmark, er Schoeller Plast i dag en veldrevet virksomhed med 3. generation bag roret. Med et stort fokus på bæredygtighed samt et ønske og mål om lønsom kontrolleret vækst, er virksomheden i positiv fremgang. Schoeller Plast tager ansvar for at skabe sikre, innovative og værdiskabende emballage- og transportløsninger på en socialt forsvarlig måde med fokus på størst mulig genbrugelighed og mindst muligt forbrug af klodens ressourcer.

Som ansat hos Schoeller Plast vil du indgå i et arbejdsmiljø præget af engagement og en uformel omgangstone, hvor faglig kunnen, forståelse for hinanden og forandringsvilje værdsættes. Virksomheden tilbyder sundhedsforsikring og tandforsikring til alle sine medarbejdere uanset anciennitet.

Ansøgning

Er du interesseret i at høre mere? Så er du velkommen til at kontakte produktudviklingschef Eddie Shorter på es@schoeller-plast.dk. Der opfordres til, at alle interesserede ansøgere søger stillingen uanset kønsidentitet, alder, religion mv.

Forventet startdato: Hurtigst muligt.

Placering: Hovedgaden 21, 4420 Regstrup. Der vil være mulighed for hybridarbejde efter oplæringsperioden.

Send venligst din ansøgning og CV til: hr@schoeller-plast.dk.

Der afholdes løbende samtaler.