Ny kommunikationsstudent i Plastindustrien

Til at varetage Plastindustriens kommunikative opgaver har Plastindustrien ansat Frida Kristina Lund som ny kommunikationsstudent. Hun får til opgave at bistå med opgaver som nyhedsformidling på vores hjemmeside, udsende nyhedsbreve samt at være til stede og skabe indhold til foreningens sociale medier.

Del:

Plastindustrien har pr. 6. marts ansat Frida Kristina Lund som ny kommunikationsstudent.

Frida læser til daglig en bachelor i Kommunikation og digitale medier på Aalborgs Universitet i København. Hun er på 4. semester af uddannelsen og har haft fag som kommunikationsprodukter, -processer og organisationskommunikation, som hun vil bringe i spil hos Plastindustrien.

Frida har desuden erfaring inden for tekstformidling og hjemmesideredigering fra en tidligere ansættelse i et reklamebureau.

Jeg ser frem til at arbejde i en brancheforening med fokus på bæredygtig udvikling, hvor jeg får mulighed for at give mit bidrag til kommunikative opgaver, herunder at stå for at producere indhold til Plastindustriens sociale medier samt at formidle nyheder og medvirke til planlægning af arrangementer.

Frida skal formidle indhold via Plastindustriens sociale medier samt udsende nyhedsbreve til foreningens medlemmer. Derudover skal hun bistå med at arrangere og afholde diverse netværksmøder og events såsom vores årlige konferencer Plastdagen og Netværksdagen.

Frida skal også være med til styrke kommunikationen om Plastindustriens projekt Plastic Pavilion – Building Sustainable Societies, som løber af stablen til sommer.

Udover at være ansat i Plastindustrien, besidder Frida et job i et bookingbureau, hvor hun arbejder med hjemmesideredigering, administrative opgaver og tekstformidling, herunder SEO.

Frida er bosat i København, hvor hun godt kan lide at gøre brug af byens mange tilbud og indgå i sociale sammenhænge.

Send gerne en mail til Frida, hvis du ønsker at give liv til en god plasthistorie: fkl@plast.dk.