Plastforum er blevet betalingsmedie – få rabat som medlem af Plastindustrien

Anne Ristorp Kraufeldt, redaktør for Plastforum

I forbindelse med, at Plastforum skruer op for journalistikken og udkommer i øget grad, er Plastforum overgået til at være et betalingsmedie. Som medlem af Plastindustrien kan du få rabat på adgangen.

Del:

Plastindustrien har gennem de seneste år haft et samarbejde med Nordiske Medier, der udgiver Magasinet Plast/Plastforum – et uafhængigt journalistisk nichemedie, der skriver til og om plastbranchen.

I det nye år er Plastforum overgået til at være et betalingsmedie.

Det sker forbindelse med, at mediet efter årsskiftet bruger flere ressourcer på journalistik, så der fremover vil tikke endnu flere nyheder fra Plastforum ind i din indbakke. I stedet for at udkomme hver anden uge, bliver nyhedsbrevet fremover udsendt hver tirsdag og torsdag.

DOWNLOAD: Få rabat på Plastforum som medlem af Plastindustrien

Plastbranchens nichemedie

Plastforum har eksisteret siden 2017 som branchemedie for den danske plastproducerende og plastbearbejdende industri.

– Det er efterhånden blevet til seks år, hvor vi har opbygget et solidt netværk i industrien, og hvor plastbranchen i høj grad har brugt Plastforum som den foretrukne nyhedsplatform, fortæller redaktør Anne Ristorp Kraufeldt.

Plastforum skriver om opkøb, årsregnskaber, investeringer, direktørskifter, banebrydende projekter, teknologier, dagsaktuelle problematikker, dybdegående reportager og samarbejder på tværs af brancher og organisationer.

Redaktør Anne Ristorp Kraufeldt fortæller:

– Vores læsere spænder vidt: Ejere og direktører såvel som industriens vigtige medarbejdere. Læsere, der vil have viden og indsigt holde sig opdateret på de historier, der trækker overskrifter, men også de historier, der gemmer sig internt i branchen og aldrig ville se dagens lys, hvis ikke vores journalistiske kræfter graver i den industrielle muld.

Rabat for Plastindustriens medlemmer

Plastindustriens samarbejde med Plastforum indebærer blandt andet, at Plastindustrien har ejerskab på de otte midtersider i mediets trykte magasin – Magasinet Plast – som udkommer fire gange årligt.

– Det er positivt, at der nu kommer et øget journalistisk fokus på plastbranchen. Vi er glade for vores samarbejde med Plastforum og kommer fortsat til at bidrage til siderne Magasinet Plast, udtaler adm. direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup.

Medlemmer af Plastindustrien kan nu få en introduktionspris på abonnementet til onlinemediet.

Prøv Plastforum gratis i 3 måneder eller få et 15-måneders abonnement for 3.195 kr. uden binding.

Som abonnent får du:

  • Personligt login og fuld adgang til alt indhold på plastforum.dk
  • Ubegrænset adgang til tidligere artikler, udgivelser og magasiner
  • Adgang til e-avisen og artikelarkiv
  • Konkurrenceovervågning (’Markedsoverblik’)

Hvis du vil høre mere om mulighederne for en løsning, der dækker hele virksomheden, kan du kontakte Glodie Kabango på mail: gka@nordiskemedier.dk

Har du en god historie, du gerne vil dele med Plastforums redaktion, kan du kontakte redaktionen på plast@nordiskemedier.dk