Mød Plastindustriens to nye studenter

Administrativ student Mathilde Hanson (tv.) og miljøstudent Clara Stjärnqvist (th.)

Efter årsskiftet er to nye ansigter startet i Plastindustrien: Clara Stjärnqvist, som er ny miljøstudent og Mathilde Hansson, som skal hjælpe til på tværs med praktiske og administrative opgaver.

Del:

Plastindustrien har efter årsskiftet budt velkommen til to nye studentermedhjælpere.

Foreningens nye miljøstudent Clara Stjärnqvist er ansat i forbindelse med, at Plastindustriens juniorkonsulent og tidligere miljøstudent Yannick Drejer efter 3,5 år er blevet færdiguddannet. Mathilde Hansson er startet i den nyoprettede stilling som administrativ student.

Miljøstudent – Clara

Clara Stjärnqvist læser en bachelor i miljøteknologi på DTU, hvor hun har fag, der omhandler ressourceforbrug, livscyklusanalyser og cirkulær økonomi.

– Jeg synes, at plastbranchens bæredygtige udvikling og genbrug og genanvendelse af plast er spændende og meget aktuel, da plast er et vigtigt materiale, som samtidig kan efterlade et stort aftryk. Det glæder jeg mig til at beskæftige. Samtidig bliver det spændende at få et indblik i, hvordan plastvirksomheder er med til at drive denne udvikling, fortæller Clara Stjärnqvist.

Clara skal bidrage til Plastindustriens arbejde på miljøområdet og varetage driften af Plastindustriens to miljønetværk – Netværk for genanvendelse plast og Netværk for cirkulær plastemballage.

Privat bor Clara bor på Nørrebro i et stort bofællesskab med mennesker på tværs af alle aldre. Hun bruger sin fritid på at hækle og strikke eller benytte byens mange kulturelle tilbud sammen med venner og familie.

Administrativ student – Mathilde

Mathilde Hansson er ansat til at bidrage på tværs af Plastindustriens områder og primært løfte opgaver for Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup og to seniorkonsulenter Rasmus Grusgaard og Jo Dietrich.

Mathilde er bachelor i Market & Management Anthropology (MMA) og har frem til sommerferien en pause mellem studier. Efter ferien har Mathilde planer om at begynde på en kandidat inden for miljøområdet. Hun har administrativ erfaring fra tidligere studiejobs.

– Jeg er spændt på at opleve, hvordan det er at drive en brancheforening og, hvad det vil sige at repræsentere Plastindustriens forskelligartede medlemmer. Jeg glæder mig til at skulle bistå med diverse praktiske og koordinerende opgaver i sekretariatet, fortæller Mathilde Hansson.

Ved siden af arbejdet i Plastindustrien er Mathilde Grøn Guide hos Odense Renovation, hvor hun står for undervisning, events og besøg ved boligforeninger omkring implementeringen af den nye affaldsordning. Privat er Mathilde fra Nordsjælland og bor i dag i Odense, og hun bruger meget af sin fritid på at svømme og surfe.