Elektro-Isola direktør blandt finalisterne til Årets SMV

Stig Krogh Pedersen, direktør i Elektro-Isola A/S, er nomineret til prisen Årets SMV – ESG Frontrunner (Environment, Social & Governance).

Del:

Som virksomhed i SMV-segmentet er det vigtigt at tage aktiv stilling til, hvordan man ønsker at forholde sig til og arbejde aktivt med ESG-indsatser (Environment, Social & Governance).

Flere og flere SMV’er oplever i stigende grad, at virksomhedens stakeholders stiller øgede krav til strategiske ESG-indsatser, eksempelvis krav til leverandører.

Derfor vil Årets SMV gerne anerkende og hylde de ildsjæle, der gør en bemærkelsesværdig indsats i forhold til at sætte fokus på og arbejde med ESG-indsatser i SMV’erne. Det kan være en større indsats på tværs af alle tre områder eller en gennemarbejdet og perfekt implementeret indsats for ét af områderne.

Kompositvirksomhed blandt finalisterne i kategorien ‘ESG Frontrunner’

Stig Krogh Pedersen, der gennem de sidste to år har haft rollen som direktør i Elektro-Isola A/S, er blandt finalisterne i ESG-kategorien.

Elektro-Isola A/S i Vejle er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer til den elektrotekniske industri. Siden tiltrædelsen i 2020 har Stig stået i spidsen for en imponerende og struktureret indsat for en mere bæredygtig produktion – særligt i forhold til at nedbringe materialespild og reducere energiforbruget.

På ganske kort tid er virksomheden blevet meget mere orienteret mod en fremsynet og omstillingsparat virksomhedskultur med særligt fokus på grøn omstilling. Det ses bl.a. i virksomhedens tilslutning til Science Based Targets (SBTi) – en global standard, som hjælper virksomheder med at sikre, at deres klimamål lever op til Parisaftalen.

I videoen herunder kan du høre Stig fortælle mere om Elektro-Isolas arbejde med at gøre virksomhedens produktion mere bæredygtig.

Feltet af finalister udgøres derudover af Shaun Russel, grundlægger af SKANDINAVISK, som laver duftløsninger og kropsplejeprodukter, samt Karen Hastrup, adm. direktør i Højgaards, der er leverandør af landbrugsudstyr.

Du kan læse mere om finalisterne og de øvrige kategorier ‘Årets SMV – Bestyrelse’ og ‘Årets SMV – Direktør’, her: Årets SMV

Årets SMV uddeles i Vejle

På trods af, at Årets SMV er “den nye dreng i klassen” af prisuddelinger og kåringer i det danske erhvervsliv, har opbakningen været stor.

Prisoverrækkelsen afholdes i flotte omgivelser på Comwell Kellers Park i Vejle.

Programmet rummer blandt andet et oplæg fra Spectre a/s, der kommer og fortæller om ESG som en integreret del af en international virksomhed, samt en intimkoncert med Barbara Moleko.