Reportage: Netværksdagen 2021

Sal fyldt med mennesker
Hindsgavl Slot i Middelfart dannede igen i år rammen om Netværksdagen.

140 repræsentanter fra den danske plastbranche valfartede den 16. november til Netværksdagen 2021 på Hindsgavl Slot i Middelfart. I denne reportage har vi samlet de bedste billeder fra dagen, og der er mulighed for at se/downloade oplægsholdernes præsentationer.

Del:

Efter sidste års coronaaflysning var Hindsgavl Slot i Middelfart igen ramme om Netværksdagen, der er et af Plastindustriens største arrangementer.

Ifølge Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, var det tydeligt at se, at deltagerne havde savnet muligheden for mødes fysisk på kryds og tværs af branchen:

– Jeg er af den klare opfattelse, at rigtig mange brugte arrangementet til både at pleje eksisterende relationer og på at skabe nye kontakter. Det viser den foreløbige evaluering også. Der var i løbet af dagen enormt god stemning, og det var skønt, at vi for første gang i 1,5 år kunne agere værter for et større fysisk arangement.

Han fortsætter:

– Blandt deltagerne var der en del potentielle medlemmer, og jeg håber, at vi fik vist, hvad Plastindustrien kan tilbyde. Vi oplever i øjeblikket en stor medlemstilvækst, og det er min ambition, at vi er 300 medlemmer til vores generalforsamling til foråret.

Programmet bød bl.a. på en række workshops med fokus på temaerne CO2-beregninger, skarp bæredygtighedskommunikation, flere faglærte til plastbranchen og teknologitrends/markedsudvikling i regenerat

Derudover var den tidligere finansminister – og nuværende chefredaktør på Børsen – Bjarne Corydon på scenen, hvor han gav sit bud på fremtidens arbejdsmarked. Arrangementet blev afrundet af comedygruppen Specialklassen og en velbesøgt netværksmiddag.

Galleri:

Præsentationer:

Flere præsentationer bliver tilføjet reportagen i takt med, at de bliver frigivet af oplægsholderne.